به گزارش ایرنا، ۸۰۰ دانش آموز بسیجی در قالب ۹ گردان و سه تیپ در این رزمایش شرکت کردند و ظرفیت سایبری خود در حوزه ایجابی و تولید محتوا در قالب دلنوشته، عکس نوشته، تولید خبر، ساخت کلیپ و سایر محصولات رسانهای و همچنین در حوزه سلبی و مقابله با کانالهای معاند، شایعات و شبهات را به نمایش گذاشتند.
فرمانده سپاه صاحب الزمان (عج) استان اصفهان در این رزمایش با اشاره به تلاش دشمن برای ایجاد جنگ نرم، جنگ روانی و تهاجم فرهنگی از طریق فضای مجازی، گفت: گردانها، تیپها و لشکرهای سایبری بسیج با هدف همافزایی و تقویت توان دفاع سایبری تشکیل شده است.
سردار سرتیپ مجتبی فدا افزود: حضور مجدانه و پرشکوه دانشآموزان بسیجی جهت مقابله با جنگ نرم دشمن نشانه تداوم اهداف و آرمانهای انقلاب در نسل جوان و نوجوان است.
سردار فدا خاطرنشان کرد: این مشارکت و تلاش برآمده از باور و اعتقاد نوجوانان ثابت می کند که نسل جوان و نوجوان امروز با وجود هزینههای گسترده و سنگین دشمن در برابر این تهدیدات ایستاده و به ارمانه های انقلاب خود پایبند است.
وی ادامه داد: حضور این نوجوانان معتقد، انقلاب اسلامی را بیمه میکند و نشان از آن دارد که انقلاب کماکان مسیر رشد و تعالی خود را با همان شور و نشاط انقلابی دنبال میکند.
همچنین مسوول بسیج دانشآموزی استان اصفهان، گفت: لشکر سایبری دانشآموزی صاحب الزمان (عج) متشکل از ۲ تیپ با ظرفیت ۶ گردان دانش آموزان دختر و یک تیپ با ظرفیت سه گردان دانش آموزان پسر است.
سرهنگ پاسدار حسین رجبپور ادامه داد: تشکیل این لشکر و سازماندهی دانشآموزان در قالب گردانها و تیپ برای اولین بار در استان اصفهان انجام میشود و اولین گام در فضای مجازی است.
مسوول بسیج دانشآموزی استان اصفهان افزود: امروز گردانهای سایبری بسیج دانش آموزی دستاوردهای یکساله خود، ظرفیتها و توانمندیهای خود را در معرض نمایش قرار دارند.
وی خاطر نشان کرد: این گردانها از امروز به مدت ۱۰ روز اقدامات و عملیاتهای سایبری ویژهای در حوزه سایبری خواهند داشت.
رزمایش سایبری فتح خیبر بسیج دانشآموزی همزمان با عملیات خیبر با رمز محمد رسول الله (ص) آغاز به کار کرد.