به گزارش ایرنا، محمد دهقان بنادکی پنجشنبهشب در نشستی با جمعی از دانشگاهیان شهرستان افزود: فضای مجازی فرصتی مناسب برای معرفی هرچه بهتر ظرفیتها و آثار تاریخی، فرهنگی و طبیعی منطقه به دیگران است .
وی با بیان اینکه هر فعالیتی باید بر اساس سیاست و تاکید دولت مردمی سیزدهم دارای پیوست فرهنگی و هدفمند باشد، ادامه داد: راهاندازی وبگاه ( سایت ) مناسب با محتوای گردشگری و معرفی جاذبهها و مکان تاریخی در شهرستان ضروری است.
سرپرست فرمانداری مهریز بیان کرد: ایجاد غرفهها با هدف درآمدزایی در مکانهای تفریحی و حفظ و رعایت ارزش های اسلامی در فضاهای تاریخی و گردشگری با همکاری ستاد امر به معروف و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی جزو مطالبه شهروندان است.
دهقان بنادکی اظهارکرد: دعوت از هنرمندان و نخبگان بومی برای معرفی شهرستان از دیگر موارد مهمی است که باید با پیگیری جدی از ظرفیت آنها استفاده درست و لازم صورت گیرد که بیتفاوتی نسبت به آن اصلا پذیرفته نیست.
همچنین محمد صادقی رییس دانشگاه آزاد اسلامی و حجتالاسلام صادق مومن رییس اداره تبلیغات اسلامی مهریز بر ضرورت بهرهگیری از تمامی ظرفیتهای شهرستان تاکید کرد و همراهی مردم و هنرمندان را خواستار شدند.
هم اکنون مهریز تنها یک پایگاه خبری رسمی به نام مهریز نگار ،۲ نشریه محلی و ۱۵ خبرنگار دارد.
تعداد دانشجویان مراکز آموزش عالی این شهرستان حدود چهار هزار نفر است.
مهریز ۶۰۰ اثر تاریخی شناسایی شده دارد و باغ پهلوان پور، قنات حسنآباد مشیر و دهنو در فهرست آثار سازمان علمی، فرهنگی و تربیتی ملل متحد (یونسکو) ثبت شده است.
بنای اولیه مهریز را به مهرنگار دختر انوشیروان ساسانی به قبل از اسلام نسبت میدهند.
مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری مهریز در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد.