به گزارش ایرنا، ماموستا فایق رستمی در خطبههای نماز جمعه سنندج، خدمت به مردم را بخشی از عبادت پروردگار دانست و اظهار داشت: امیدواریم استاندار جوان کردستان و مسوولان از اختیارات دولت به خوبی بهره برده و برای توسعه و آبادانی استان قدم بردارند.
وی بر لزوم غمخواری مسوولان و عدم سهل انگاری نسبت به مشکلات و دغدغههای مردم تاکید کرد و افزود: مدیران باید همواره نگران مردم باشند از اینکه نکند کسی بدون سرپناه باشد یا با گرسنگی شب را به روز برساند، یعنی دولت و مسوولان باید مانند یک پدر برای مردم باشند.
امام جمعه سنندج با بیان اینکه دولت آستین همت را بالا زده و برای خدمت به مردم جدی است، ادامه داد: برای کشورمان مایه سعادت است که تیم مذاکرهکننده هستهای با استقامت خود و صبوری تمام، حکم ها را به سمتی می برند تا تحریم ها را از بین ببرند، ضمن اینکه نه تنها امتیازی واگذار نکنند بلکه از کشورهای غربی امتیاز هم بگیرند.
ماموستا رستمی به آغاز عملیات اجرایی منطفه آزاد تجاری بانه و مریوان نیز اشاره کرد و گفت: انتظار داریم دولت با مدیریت قوی، با استفاده از همین ظرفیت مناطق آزاد، برای آسایش و آرامش مردم گام بردارند.
وی در بخش دیگری از خطبهها با بیان اینکه دین اسلام بزرگترین آزادی را به بشر داده است، اضافه کرد: هیچ دین و مکتبی به اندازه اسلام، آزادی همراه با شرف، عزت و کرامت به انسان هدیه نداده است اما برخی نویسندگان و نظریهپردازان و دولت های غربی به واسطه حجاب، به دین اسلام و مسلمانان حمله میکنند که آن هم ناشی از قدرت و عظمت این دین است.
خطیب جمعه سنندج یکی از برکات بعثت پیامبر(ص) و اسلام را بخشیدن عزت و شرافت به انسان دوران جاهلیت و مایه نابودی برخی فرهنگ های زشت از جمله زنده بگور کردن دختران دانست و گفت: حضرت محمد(ص) با اخلاق و منش خود، انسان هایی را تربیت کرد که اکنون الگوی جامعه بشریت هستند.
انتقاد از برخورد با حجاب در برخی مناطق هندوستان و آزار مسلمانان، تبریک هفته منابع طبیعی و لزوم حفاظت از محیط زیست، کمک به خانوادههای نیازمند در جشن نیکوکاری و برگزاری جشنهای آخر سال بدون ایجاد مشکل برای شهروندان، از جمله مطالبی بود که ماموستا رستمی به آن اشاره کرد.
نماز جمعه سنندج هر هفته در مسجد دارالحسان سنندج که در ضلع شمالی خیابان امام خمینی(ره) واقع شده، برگزار میشود.
مسجد دارالاحسان سنندج از مساجد قدیمی کشور محسوب می شود و برابر کتیبههای موجود در بنای آن، این مسجد سال ۱۲۲۷ هجری قمری توسط امان الله خان اردلان والی کردستان ساخته شده و از نظر فضاهای موجود مشتمل بر ۲ ایوان شرقی و جنوبی، گلدسته های موجود بر بالای ایوان شرقی، صحن مرکزی، ۱۲ حجره اطراف، شبستان ستوندار با ۲۴ ستون سنگی مارپیچ است.
در سال های اخیر به دلیل افزایش تعداد نمازگزاران صحن جدید این مسجد در پنج طبقه نیز احداث شده و زنان و مردان مومن سنندجی هر هفته نماز وحدت بخش جمعه را در این مکان اقامه میکنند.