علیرضا توری روز جمعه به همراه معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی تبریز در بازدید از بیمارستان امام حسین(ع) هشترود افزود : وجود شکاف های موجود در دیوارها و سقف بیمارستان نگران کننده است و شاید این بیمارستان در برابر زلزله های بالای پنج ریشتر مقاوم نباشد.
وی خواستار مجازات پیمانکار این بیمارستان شد و گفت: جای سوال است که چرا این بیمارستان را در سال های گذشته تحویل گرفته اند و به جزئیات نپرداخته اند.
توری اضافه کرد: سال گذشته دوباره به هزینه گزاف قسمتهایی از این بیمارستان استحکام سازی شده، اما باز بیش از پنج میلیارد تومان هزینه برای بازسازی آن نیاز است.
وی ادامه داد: قرار گرفتن شهرستان هشترود در کنار آزاد راه پیامبر اعظم(ص) با آمار حوادث جاده ای بالا و نیز مراجعه مردم شهرستان چاراویماق به آن برای دریافت خدمات درمانی، اهمیت مضاعفی به بیمارستان هشترود می دهد.
فرماندار هشترود گفت: متاسفانه تجهیزات و امکانات آزمایشگاه این بیمارستان قدمت ۴۰ ساله دارد و در اکثر مواقع یا آزمایش در آن وجود ندارد یا آزمایش صورت گرفته صحت ندارد.
وی با اشاره به اینکه دستگاه سونوگرافی بیمارستان هم مستهلک و قدیمی است و باعث سردر گمی بیماران می شود، خواستار خرید و دستگاه سونوگرافی جدید و به روز در این مرکز درمانی شد.
وی گفت: هشترود جزو معدود شهرستان های است که دستگاه لاپاراسکوپی در آن وجود دارد، اما به علت نبود لوازم جانبی اکنون بلا استفاده و راکد مانده است.
توری کمبود آمبولانس را از دیگر مشکلات این بیمارستان عنوان کرد و افزود : آمبولانس های این بیمارستان فرسوده و تصادفی هستند و بیماران در ارجاع به سایر شهرستانها اذیت می شوند.
وی گفت : خوشبختانه چشم پزشک در بیمارستان داریم اما نبود دستگاه فیکو باعث می شود بیماران مورد عمل چشم پزشکی به تبریز ارجاع داده شوند.
توری ادامه داد: تا یکماه آینده دستگاه سی تی اسکن نیز که داشتن آن جزو آرزوهای مردم این شهرستان است، در این بیمارستان نصب و راه اندازی خواهد شد.
علی جنتی، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی تبریز هم بر رفع نواقص این بیمارستان تا ۶ ماهه اول سال آینده تاکید نمود و گفت: باید این بیمارستان جزء بیمارستان های مجهز با توجه به قرار گرفتن در موقعیت حساس باشد.
جنتی گفت: در تامین برخی پزشکان نیز این بیمارستان در اولویت خواهد بود.