به گزارش ایرنا به نقل از تارنمای روزنامه فرانسوی لو فیگارو، صدراعظم آلمان همچنین خواستار اجازه دسترسی بشردوستانه به مناطق جنگی شده است.
شولتس ضمن اعلام اینکه نسبت به شرایط حاکم در اوکراین نگران است، اضافه کرد: چند روزی است که تصاویر و اطلاعات وحشتناکی از اوکراین منتشر شده است.
در این گفت و گو رئیس جمهوری روسیه نیز اظهار داشت: گفت و گو برای صلح با اوکراین تنها در صورتی امکانپذیر است که همه خواسته های روسیه پذیرفته شود.
پوتین همچنین به صدراعظم آلمان اطمینان داد که نیروهای روسی کییف و شهرهای بزرگ اوکراین را بمباران نمی کنند و گزارش های مربوط به تخریب های انجام شده توسط نیروهای روسی را ساختگی خواند.
این گزارش می افزاید که پوتین تاکید کرده، روسیه آماده گفت و گو با طرف اوکراینی و همچنین با همه کسانی است که خواهان صلح در اوکراین هستند.
کرملین در گزارشی که از این گفت و گو منتشر کرد، اعلام داشت که این تماس تلفنی به ابتکار آلمان انجام شده است.
امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه نیز روز دوشنبه هفته جاری در گفتوگوی تلفنی با همتای روس خود، یک بار دیگر خواستار توقف تهاجم نظامی روسیه علیه اوکراین شده بود.
به گزارش ایرنا، به دنبال حمله بامداد پنجشنبه (پنجم اسفند) نیروهای روسیه به اوکراین، این جنگ اکنون وارد نهمین روز خود شده و همزمان با ادامه آتش جنگ، سیل واکنشهای جهانی به این رویداد همچنان ادامه دارد و فشارهای دیپلماتیک و تهدیدها و تحریمهای بین المللی علیه روسیه درحال
افزایش است.
در نخستین ساعات صبح پنجشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۰، ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه "عملیات نظامی ویژه" علیه اوکراین را به صورت رسمی اعلام کرد.
روسیه اعلام کرده است عملیات این کشور در اوکراین به منزله شروع جنگ نیست بلکه اقدامی برای جلوگیری از یک جنگ در سطح جهانی است.
اما بسیاری از کشورهای جهان از جمله کشورهای اروپایی و آمریکا بلافاصله این اقدام روسیه را به عنوان جنگی علیه اوکراین، محکوم و فشارهای مضاعف دیپلماتیک و اقتصادی خود بر روسیه را آغاز کردند.