به گزارش ایرنا، سیدمحمد حسینی روز جمعه در جمع اعضای کانون دانشگاهیان استان و روسا و اعضای هیات علمی دانشگاه های اصفهان و علوم پزشکی در دانشگاه اصفهان افزود: باید قشر نخبه جامعه در صحنه باشند و نظر، پیشنهاد و دیدگاههای خود را برای رشد و پیشرفت کشور ارائه دهند.
وی با بیان اینکه کارشناسان و صاحب نظران در این زمینهها می توانند کمک کنند تا کارها بهتر انجام شود، ادامه داد: دانشگاهیان برای ترغیب و تشویق مردم به حضور و مشارکت در انتخابات و انتخاب اصلح زحمات بسیاری را متقبل شدند.
معاون پارلمانی رییس جمهور اظهار داشت: اشکالی در کار تشکلها، احزاب، گروهها و فعالان عرصه سیاسی وجود دارد و آن این است که بطور معمول پس از برگزاری انتخابات فعالیتها تعطیل می شود.
وی افزود: افراد می توانند در کنار هر مسوولیت اجرایی دیگر به وظایف فرهنگی، علمی و سیاسی خود بپردازند و نباید انسجامی که در زمان برگزاری انتخابات ایجاد می شود را از دست بدهیم.
حسینی اضافه کرد: ۶ ماه از مسوولیت دولت سیزدهم گذشته و در این مدت اقدامات خوبی انجام شده و البته تا رسیدن به وضع مطلوب فاصله داریم و هنوز کارهای بزرگی وجود دارد که باید انجام شود.
معاون پارلمانی رییس جمهور بیان کرد: امروز فرصت استثنایی برای خدمت به مردم در کشور ایجاد شده است مجلس و قوه قضاییه انقلابی و دولت انقلابی، تحول گرا و عدالت خواه در این دوره مسوولیت را برعهده دارند.
وی خاطرنشان کرد: احتمال وجود اختلاف نظرهای کارشناسی است اما همه طرفدار انقلاب و نظام هستند و باید بیش از گذشته کار کنیم و با خرد جمعی دست به دست هم دهیم تا کارها پیش برود.
حسینی اظهار داشت: یکی از گلایههای جدی امروز نخبگان از دولت در زمینه اطلاع رسانی از خدمات و جهاد تبیین است و برنامه های کوتاه مدت و میان مدت در سیاست خارجی، مسائل اقتصادی، صنعت و کشاورزی گاهی اوقات بدرستی بازگو نمی شود و با هجمه سنگین رسانه های خارجی دشمن و گاهی اوقات جعل و تقطیع اخبار مواجه هستیم.
وی گفت: جهاد تبیین که رهبر معظم انقلاب بر آن تاکید ویژه دارند بعنوان وظیفه و تکلیف و مسئولیت و رسالت همه ما باید در دستور کار قرار گیرد.
دبیرکل کانون دانشگاهیان ایران اسلامی گفت: دولت سیزدهم در مدت کوتاهی که مسوولیت کارها را بر عهده گرفته اقدامات خوبی انجام داده و رویکرد مناسبی در زمینه های مختلف از جمله سیاست خارجی در پیش گرفته و تعامل خوبی با کشورهای مختلف برقرار کرده است.
وی تاکید کرد: رییس جمهور دستکم هر هفته تماس تلفنی با سران کشورهای مختلف برقرار می کند و چهار سفر رییس جمهور به کشورهای همسایه دستاوردهای بسیاری داشت و زمینه لازم آماده شده که مدیران ارشد و مدیران میانی باید پیگیری های لازم را انجام دهند و کار را به نتیجه برسانند.
حسینی اضافه کرد: ارتباطات خوبی با کشورهای همسایه برقرار شده است و زمینه برای صادرات فراهم شده و صادرات غیر نفتی کشور از ۳۵ میلیارد دلار در سال ۹۹ به ۴۷ میلیارد دلار در سال جاری رسیده و جهش خوبی پیدا کرده است که بطور حتم سال آینده بهتر خواهد شد.
وی با بیان اینکه دولت برنامه ریزی لازم را برای کاهش قیمت ها و تنظیم بازار انجام داده، تصریح کرد: امروز دولت باید حضور و بروز داشته باشد و با کار و تلاش از فشار بر مردم جامعه بکاهد و هر جایی که ضعفی وجود دارد باید آن ضعف را برطرف کنیم و باید تلاش و تحرک و ایده نو داشته باشیم تا کارها بخوبی انجام شود.
معاون پارلمانی رییس جمهور با بیان اینکه بطور حتم سال آینده وضع بهتر خواهد شد، افزود: حرکت رو به جلو در همه حوزه ها وجود دارد البته مطلوب و ایده آل نیست و باید کارهای زیادی انجام داد، اما ارزیابی های انجام شده نشان می دهد دستاوردها قابل مقایسه با گذشته نیست.
وی بیان کرد: دولت سیزدهم سند تحول را نوشته و نظرات وزارتخانه های مختلف در این زمینه گرفته شده است و در آینده در معرض ارزیابی صاحب نظران قرار خواهد گرفت؛ برای ایجاد تحول باید کار سنجیده و کارشناسی شده انجام شود.
حسینی گفت: پیش نویس اولیه سیاست های کلی برنامه هفتم پنجساله توسعه در اختیار مجمع تشخیص مصلحت نظام قرار گرفته و پس از بررسی در مجلس، نهایی خواهد شد.
وی با بیان اینکه رشد اقتصادی هدفگذاری شده است و باید عملیاتی و اجرایی شود و سهم هر استان برای رشد در این زمینه معلوم باشد، ادامه داد: فرصت های شغلی، بهره وری و مساله مسکن و هر حوزه ای باید مشخص شود.
معاون پارلمانی رییس جمهور با اشاره به اینکه باید تفویض اختیار به استانداران ارائه شود تا نیاز به تصمیم گیری در مرکز برای همه استانها نداشته باشیم، گفت: نباید بن بستی بر سر راه کارها در کشور وجود داشته باشد و اختیار لازم به استانها باید داده شود و در ازای آن پاسخگویی هم وجود داشته باشد.
وی تصریح کرد: آزادسازی سواحل دریا در دوره های گذشته هم مطرح شده بود اما پیگیریهای لازم در این زمینه برای رسیدن به نتیجه وجود نداشت و تحقق آن نشان داد که می توان کارهای بزرگ بیشتری را در کشور انجام داد و در صورتیکه مصالح عالی کشور بعنوان مبنای کار قرار گیرد و از بخشی نگری و توجه به منافع خود و سازمان خود فاصله بگیریم، کارهای بزرگی می توان انجام داد.
حسینی بیان کرد: دولت سیزدهم در سیاست خارجی بویژه در زمینه تعامل و همکاری با همسایگان اقدامات متنوعی مبتنی بر سیاست متوازن انجام داده و بازارهای خوبی در کشورهای آسیا و آفریقا وجود دارد و می توانیم صدور خدمات فنی را به آفریقا انجام دهیم و کالاهای خود را ارسال کنیم.
وی گفت: سفرای ما نباید تنها سفیر سیاسی باشند و باید برای ساماندهی کارهای اقتصادی هم تلاش کنند و از سرمایه گذارانی که حاضر به سرمایه گذاری در کشور هستند استفاده شود.
حسینی افزود: مشکلات اقتصادی و تنگناهایی در کشور وجود دارد اما با این شرایط هم می توان کارهای بزرگی کرد که امیدواریم در سال آینده اقدامات خوبی در این زمینه انجام شود که نتایج خوبی برای کشور خواهد داشت.
وی اضافه کرد: فرصت های فراوان، ذخایر و منابع بسیاری در کشور ما وجود دارد که می توان به اعتبار آن کارهای بزرگی در کشور انجام داد که در آینده درآمد سرشاری را برای کشور در زمینه صادرات، اشتغالزایی، تولید و رونق تولید بدنبال خواهد داشت.
معاون پارلمانی رییس جمهور اظهار داشت: انتظار فراوانی از جامعه دانشگاهی برای کمک به دولت و کشور وجود دارد و رییس جمهور بارها اعلام کرده که دانشگاهیان بعنوان پشتوانه فکری این دولت هستند که با ارائه ایده ها، طرح ها و برنامه های خود می توانند کمک بزرگی به پیشرفت ایران کنند.
وی گفت: مرکز تحول و نوآوری در مرکز ریاست جمهوری فعال شده و هر ایده و طرح و پیشنهادی که ارائه شود رسیدگی و پیگیری خواهد شد تا به نتیجه برسد.
معاون پارلمانی رییس جمهور با بیان اینکه رییس جمهور به سازمان امور اداری و استخدامی ماموریت داده که نظام عادلانه پرداخت را تدوین کند یادآور شد: چند نوع کارمند در دولت وجود دارد که موجب ناهماهنگی شده است و نظام هماهنگ پرداخت و مدیریت خدمات کشوری تدوین شده اما درگذشته با چانه زنی، بسیاری از دستگاهها خود را از آن مستثنی و جدا کردند تا دریافتی بیشتری داشته باشند.
وی گفت: نباید دو نفر در یک اداره با یک نوع کار اما ۲ نوع حقوق دریافت کنند این امر موجب کاهش انگیزه افراد می شود، باید عدالت را در همه جا و دستکم در بدنه دولت محقق کنیم تا انگیزه کارکنان بیشتر شود.
حسینی خاطرنشان کرد: باید در هر زمینه ای که مشکلی در کشور وجود دارد تحول ایجاد شود تا کارها سامان پیدا کند و بهتر انجام شود.
وی تاکید کرد: نابسامانی های زیادی هم وجود دارد اما عزم و اراده جدی در دولت وجود دارد و همه در حال تلاشند و بطور شبانه روزی فعالیت می کنند تا مشکلات را برطرف شود.
معاون پارلمانی رییس جمهور گفت: امروز دولت، مجلس و دستگاههای مختلف در یک مسیر قرار گرفته اند و باید از این فرصت برای خدمت به مردم نهایت استفاده را کرد و کارها را بخوبی انجام داد.
وی گفت: حل مساله آب جزو اولویت های این دولت است و از هر طریق ممکن برای رفع این مشکل اقدام خواهیم کرد؛ باید بدنبال منابع پایدار برای آب آشامیدنی، صنعتی و کشاورزی در کشور باشیم و در این زمینه همانند همه کشورها از آب دریاها استفاده کنیم.
به گزارش ایرنا، جلسه کانون دانشگاهیان استان و روسا و اعضای هیات علمی دانشگاهها روز جمعه با حضور معاون پارلمانی رییس جمهور در تالار شهید آوینی دانشگاه اصفهان برگزار شد.
معاون پارلمانی رییس جمهور روز جمعه بمنظور دیدار با مردم، نخبگان و دانشگاهیان و افتتاح چند طرح به استان اصفهان سفر کرد.