دکتر رامین پورنجف روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این گشت های نظارت و بازرسی ویژه تعطیلات نوروزی و ماه مبارک رمضان است که در تمام مراکز عرضه محصولات پروتئینی استان انجام می گیرد.
وی افزود: این طرح از امروز آغاز می شود و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد و ۳۰ گروه به تعداد ۶۶ نفر در این طرح مشارکت دارند.
مدیرکل دامپزشکی ایلام یادآور شد: این گروه ها در ۲ نوبت صبح و عصر به صورت ثابت و سیار نظارت بر بازار فرآورده های پروتئینی را انجام می دهند.
پورنجف ادامه داد: قصابی ها، مراکز غذاخوری، واحدهای عرضه مرغ، ماهی، شیرخام و تخم مرغ در این طرح توسط گروه های بازرسی نظارت می شوند.