علی فکری عصر شنبه در بازدید از بخشهای مختلف و پروژه های مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران (ایزوایکو) و نشست مشترک با مدیران این مجتمع افزود: نیاز پروژه های بزرگ مجتمع ایزوایکو ابتدا در تعریف یک فرمول مالی و شکل گیری خط اعتباری با کشورهای طرف همکاری است که بدلیل نیاز ارزی و درآمد ارزی، ویژگیهای مورد نیاز جهت همکاری های بین المللی را دارد.
معاون وزیر اقتصادی و دارایی با قدردانی از زحمات و فعالیت های صورت گرفته در مجتمع ایزوایکو یادآور شد: بازدید از این مجتمع و امکانات و زیرساخت های بزرگ صنعتی تجربه بسیار خوبی بود که میتواند باعث غرور و افتخار هر ایرانی باشد.
مدیرعامل مجتمع ایزوایکو هم با ارائه گزارشی از فعالیتها و پروژه های انجام شده و در دست اقدام، تاکید کرد: صنعت دریایی به عنوان یک صنعت مادر میتواند بسیار تاثیرگذار بر توسعه اقتصاد، اشتغال پایدار و فعال شدن صنایع پایین دست باشد که شکل گیری زنجیره تامین و رونق اقتصادی را برای استان و کشور در بر خواهد داشت.
سلمان ضربی با اشاره به مذاکره و توافق با مجموعه های داخلی جهت ساخت شناورهای فله بر و نفتکش، ابراز امیدواری کرد که در ماههای آینده فعالیت ساخت این پروژه ها آغاز شود.
وی خاطرنشان کرد: صنعت کشتی سازی به عنوان یکی از صنایع قدیمی هرمزگان این قابلیت را دارد که به راحتی فرصت اشتغال ۱۰هـزار نفر را ایجاد کند.
این مسوول اضافه کرد: تلاش میکنیم با جذب پروژه هایی که به خارج از کشور مراجعه میکنند، ظرفیتی را برای اشتغال منطقه که از نیاز های اصلی استان است، ایجاد کنیم.
مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران (ایزوایکو) یک منطقه صنعتی اقتصادی معتبر و شناخته شده با وسعت ۱۱۰۰ هکتار در ۳۷کیلومتری غرب بندرعباس است که مجموعه های صنعتی و مدرن به ویژه مرتبط با کشتی سازی و صنایع وابسته به آن را در خود جای داده است و به عنوان بزرگترین مجتمع صنایع دریایی و فراساحلی کشور توان بالایی در ساخت و تعمیر انواع شناور ، سازه های دریایی و سکوهای نفت و گاز دارد و پروژه های بزرگ و ارزشمندی را طی سالهای گذشته به انجام رسانده است.