دکتر محمدامین ولیزاد روز یکشنبه در آیین تودیع و معارفه مدیر جدید شبکه بهداشت و درمان میاندوآب با اشاره به اینکه مطالعات این بیمارستان در سال ۱۳۹۰ در قالب ۱۶۰ تخت انجام گرفت، افزود: سپس با پیگیریهای لازم به ۲۰۰ تخت افزایش پیدا کرده و هماکنون به دنبال احیای ماده ۳۲ الحاقیه هستیم تا در ۳۵۰ تخت احداث شود.
وی با بیان اینکه با تحقق این مهم تعداد تختهای بیمارستانی در این شهرستان در حد قابل توجهی افزایش پیدا میکند، افزود: همچنین با پیگیریهای انجام گرفته ماده ۵۶ در حال تحقق است که در قالب آن ۴۰۰ میلیارد تومان از طریق بانکهای عامل برای این بیمارستان اختصاص یابد که با این شرایط این بیمارستان طی ۲ سال آینده اتمام و تکمیل میشود.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی آذربایجانغربی در ادامه با اشاره به موقعیت جغرافیایی میاندوآب و نقش این شهرستان در ارایه خدمات بهداشتی و درمانی اظهار داشت: این شهرستان از نظر بهداشتی و درمانی جزو شهرهای برخوردار استان است که امکانات و خدمات بیشتری را باید به مردم ارایه کند.
ولی زاد افزود: هزار و ۲۶۷ نفر در شبکه بهداشت و درمان میاندوآب و همچنین ۷۸ نفر متخصص در قالب ۲ بیمارستان عباسی و فاطمه زهرا (س) این شهرستان فعالیت دارند که این نشان از ظرفیت بسیار بالا در میاندوآب است.
وی با اشاره به وجود امانات بیمارستانی مطلوب در این شهرستان گفت: در همین راستا علاوه بر مردم میاندوآب، مردم شهرهای جنوب آذربایجانغربی و حتی آذربایجانشرقی برای امور درمانی خود از امکانات این شهرستان استفاده میکنند.
دکتر ولیزاد با بیان اینکه میاندوآب وضعیت خوبی از نظر نیروهای پرستاری، کادر درمانی و پزشکان دارد، گفت: همچنین میاندوآب از نظر تعداد خانههای بهداشت و افزایش پایگاه فوریتهای پزشکی طی هشت سال گذشته روند مطلوبی داشته که از مدیریت سابق شبکه بهداشت و درمان این شهرستان قدردانی میکنم.
میاندوآب مستعد راهاندازی دانشکده علوم پزشکی جنوب آذربایجانغربی است
وی در رابطه با زیرساختهای آموزشی در حوزه سلامت میاندوآب گفت: دانشکده پرستاری این شهرستان که در اوایل دهه ۹۰ تاسیس شده طی ۲ سال گذشته به علت شیوع ویروس کرونا و از طرفی هم کمبود نیروهای آموزشی فعالیت این دانشکده کمرنگ شد ولی به واسطه پیگیریهایی که توسط دانشگاه علوم پزشکی، نماینده و مسوولان این شهرستان انجام گرفته، احیای دوباره این دانشکده در اولویت قرار دارد.
وی با اشاره به جذب سه نفر به عنوان هیات علمی در این دانشکده در روزهای آینده افزود: علاوه بر جذب هیات علمی، یک باب ساختمان به مساحت چهار هزار و ۸۰۰ مترمربع در اختیار شبکه بهداشت و درمان میاندوآب برای فعالیت دانشکده پرستاری قرار میگیرد.
وی افزود: همچنین میاندوآب با توجه به موقعیت جغرافیایی و اینکه در شاهرگ ارتباطی چند استان قرار دارد و مردم شهرهای دیگر برای دریافت خدمات درمانی به این شهرستان مراجعه میکنند، طی سالهای آینده راهاندازی دانشکده علوم پزشکی در این شهرستان مهم و ضروری خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه در این صورت تعداد رشتههای پزشکی و دانشجویان افزایش مییابد، ادامه داد: از سوی دیگر امسال برای اولین بار سه نفر نیرو به عنوان هیات علمی متخصص در رشته جراحی اعصاب، کودکان و زنان در دانشکده پرستاری این شهرستان جذب شدند که تا بحال هیچ شهرستانی در استان به غیر از مرکز، هیات علمی متخصص نداشته است.
وی با بیان اینکه این اقدامات در راستای راهاندازی دانشکده علوم پزشکی در میاندوآب است، گفت: اگر زیرساختهای لازم ایجاد شود، دانشکده علوم پزشکی جنوب آذربایجانغربی در میاندوآب راهاندازی میشود.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی آذربایجانغربی در رابطه با اختصاص تجهیزات پزشکی به این شهرستان نیز گفت: اختصاص برخی تجهیزات پزشکی از جمله افزایش سیتیاسکن، امآیآر و سایر تجهیزات در دستور کار قرار دارد تا مردم این شهرستان از این خدمات بهرهمند شوند.
تکمیل بیمارستان ۳۵۰ تختی عباسی و راهاندازی دانشگاه علوم پزشکی در میاندوآب ضروری است
سرپرست فرمانداری ویژه میاندوآب نیز در این آیین اظهار داشت: این مراسم به پاس قدردانی از فردی است که سالهای زیادی برای عرصه سلامت میاندوآب و به ویژه در دوران همهگیری کرونا تلاش و زحمت زیادی کشید.
علی پیام گفت: تغییر و تحول در ساختار اداری امری طبیعی بوده و مهم آن است که پس از رفتن مدیری، مردم از او به نیکی یاد کنند.
وی همچنین با بیان اینکه مسوولیتها امانتی بیش نیست، افزود: از این پس نیز سکان هدایت شبکه بهداشت و درمان میاندوآب را یک فرد ارزشی دیگر بر عهده خواهد گرفت که همه باید کمک حال وی در تداوم نهصت خدمترسانی در حوزه سلامت باشیم.
وی با بیان اینکه نباید همه مسوولیتها برای همیشه بر دوش یک نفر باشد، گفت: در دوران شیوع کرونا کادر درمان روزهای سختی را پشت سر گذاشتند که با روی کار آمدن دولت سیزدهم، واکسیناسیون سراسری در دستور کار قرار گرفت و منجر به افزایش ایمنی و کاهش مرگ و میرهای ناشی از این ویروس منحوس شد.
سرپرست فرمانداری ویژه میاندوآب در ادامه با اشاره به تکمیل زیرساختهای بهداشتی و درمانی این شهرستان گفت: موقعیت جغرافیایی میاندوآب به عنوان شاهرگ ارتباطی چند استان، موقعیت خاصی را به این شهرستان در حوزه بهداشت و درمان به عنوان یک شهرستان معین ۳۰۰ هزار نفری بوجود آورده است.
وی با بیان اینکه ساخت و اتمام بیمارستان جایگزین بیمارستان عباسی یکی از این خواسته های مردم این منطقه اظهار داشت: همچنین احیای دانشکده پرستاری که اکنون پذیرش دانشجو ندارد، یکی دیگر از مطالبههاست و باید از این حیث نیز پیگیری و اهتمام ویژه ای وجود داشته باشد.
۱۳۰ پروژه در حوزه بهداشت و درمان میاندوآب اجرا شده است
مدیر سابق شبکه بهداشت و درمان میاندوآب نیز در این آیین اظهار داشت: اقدامات اساسی در حوزه زیرساختی، نیروی انسانی و همچنین مدیریت کرونا در شهرستان انجام گرفته به طوری طی هشت سال گذشته، ۱۳۰ پروژه در این شهرستان در حوزه بهداشت و درمان احداث شده است.
سهراب حیدری با اشاره به اینکه ۳۰ خانه بهداشت احداث و بازسازی شده، افزود: این در شرایطی است که بیشتر روستاها در مناطق سختگذر باروق واقع شده بود که حمل مصالح ساختمانی به آنها با سختی انجام میشد.
وی همچنین با بیان اینکه ۲۰ مرکز جامع سلامت شهری نیز احداث شده که ۱۰ مورد آنها تخریب و بازسازی شده است، گفت: سه مرکز جامع خدمات سلامت شهری شامل باروق، چهاربرج و للکلو به شبانهروزی تبدیل شده که اثر آن در ایام کرونایی در درمان و ارائه خدمات به مردم مشاهده شد.
وی همچنین از سرگیری و اتمام عملیات اجرایی بال دوم بیمارستان فاطمه زهرا پس از ۱۰ سال راکد ماندن، احداث مرکز غربالگری سرطان بیمارستان فاطمه، احداث درمانگاه تخصصی در این بیمارستان، افزایش سه برابری فضای سیتی اسکن و اورژانس این بیمارستان، افزایش تختهای زایمان خصوصی به ۱۳ مورد، افزایش تعداد پایگاههای فوریت پزشکی از سه به ۹ پایگاه با مشارکت خیران و کاهش رسیدگی به بالین بیمار به ۶ دقیقه از دیگر اقدامات انجام گرفته عنوان کرد.
در پایان این آیین "شهرام احمدی" به عنوان هیجدهمین مدیر شبکه بهداشت و درمان میاندوآب معرفی و از خدمات سهراب حیدری قدردانی شد.
احمدی متولد سال ۱۳۵۲ و از پزشکان شبکه بهداشت و درمان میاندوآب است؛ وی دارای ۲۲ سال سابقه کار بوده و رئیس مرکز بهداشت میاندوآب را در ۲ دوره در کارنامه خود دارد.