تهران - ایرنا - معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان بسیج اساتید کشور از قرار گرفتن ۱۵ اقدام راهبردی در دستور کار نهضت استادی بسیج خبر داد.

به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا،  کیامرث جهانگیر در نشست وبیناری معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان بسیج اساتید کشور با موضوع هماهنگی در امور ستادی که با حضور معاونین فرهنگی و اجتماعی بسیج  اساتید استان‌های سراسر کشور برگزار شد، اظهار داشت: این ۱۵ اقدام راهبردی شامل تدوین اساسنامه، تکمیل ساختارهای زیرمجموعه، فعال سازی مدیریت‌های فرهنگی هشت گانه در استان‌ها، ایجاد شبکه مجازی از معاونین فرهنگی بسیج اساتید استان‌ها به منظور هم‌افزایی، رقابت سالم و نظارت بر عملکرد، انعقاد تفاهم نامه‌های همکاری فرهنگی با نهادها و دستگاه‌های عالی کشور و پیگیری‌های مربوطه تا انجام، سازماندهی گروه‌های علمی، تشکیل جبهه علمی فرهنگی در شهرهای زیرمجموعه استان‌ها است.

وی ادامه داد: همچنین تکمیل مدیران فرهنگی دانشگاه‌ها، بهره جویی علمی از استادان متعهد و انقلابی برای ارائه کمک‌های علمی به وزارتخانه‌ها از طریق شناسایی و فعالسازی اندیشکده‌های فرهنگی اجتماعی، پیگیری مباحث مربوط به امور فرهنگی در دانشگاه‌ها و ایجاد تحول فرهنگی، تلاش در افزایش امتیازهای فرهنگی استادان در آیین‌نامه ارتقا، برگزاری مناسبت‌های ملی شامل مناسبت‌های فرهنگی و اجتماعی و اقدام در به راه اندازی سامانه جدید معاونت فرهنگی در ۶ حوزه معرفی شده در پورتال سازمان بسیج اساتید کشور و در نهایت تاکید بر جایگاه رفیع معاونت فرهنگی و لزوم صرف وقت بیشتر مسوولان در این حوزه از دیگر ۱۵ اقدام راهبردی در دستور کار معاونت فرهنگی و اجتماعی نهضت استادی بسیج است.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان بسیج اساتید کشور اضافه کرد: در نظام‌های گوناگون، دانشگاه‌ها و به خصوص استادان دانشگاه به عنوان مرجع فکری جامعه ارتباط تنگاتنگی با دولت دارند، چرا که با این قدرت بزرگ هر نظامی می‌تواند از کارآیی بالایی برخوردار شود. از این رو دولت اسلامی از اساتید توقع بیشترین کمک و یاری را به دولت برای اداره هر چه بهتر  امور دارد.

جهانگیر افزود: کمک و یاری استادان و نخبگان دانشگاهی به دولت یعنی کمک و یاری آنان به همه آحاد و اقشار مردم، بنابراین معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان بسیج اساتید کشور با این رویکرد در افق کاری جدید خود تحقق این خواسته ملت و مسئولین را هدف اصلی خود قرار داده است.

وی با یادآوری فرمایش رهبر معظم انقلاب در حکم اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی که فرهنگ را جهت دهنده به همه اقدامات اساسی و زیربنایی جوامع بشری دانستند و فرهنگ‌سازی در هر یک از اجزای تمدنی را برترین وسیله پیشرفت عنوان کردند، خاطرنشان کرد: ایشان ۶ ماموریت راهبردی را مطرح کردند که از جمله آن سازماندهی وضعیت فرهنگی کشور، سازماندهی وضعیت دانش در کشور، سیاست گذاری در این ۲ حوزه، هدایت دستگاه‌های متصدی به سمت حفظ ارزش‌های انقلاب و برآوردن نیازهای فکری دستگاه‌ها و نهادها و تلاش برای ظاهر شدن در نقش یک قرارگاه فرهنگی است.

این استاد دانشگاه ادامه داد: رهبر معظم انقلاب نظم را شاکله فرهنگ در همه بخش‌های گسترده آن دانسته‌اند. از این رو معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان بسیج اساتید کشور نیز در افق کاری خود علاوه بر تهیه محتوای انقلابی، در صدد سازماندهی منظم ساختار خود در رده‌های مختلف از مرکز تا سطح معاونت‌های فرهنگی و اجتماعی در سراسر کانون‌های بسیج اساتید دانشگاه‌هاست.

جهانگیر با بیان اینکه انقلاب اسلامی اصولا انقلابی فرهنگی است، اظهار داشت: بنابراین این معاونت جزو مهم ترین معاونت‌ها محسوب می‌شود و از این رو مسوولان این حوزه باید در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب تلاش بیشتری کرده و وقت زیادی را به این امر اختصاص دهند.

وی در این نشست از مسوولین معاونت فرهنگی و اجتماعی استان‌هایی که مدیریت‌های فرهنگی اجتماعی خود را تکمیل کرده و نیز معاونین استان‌هایی که در  شبکه‌سازی معاونت‌های فرهنگی خود فعال بودند، تقدیر کرد.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان بسیج اساتید کشور از معاونین فرهنگی خواست ضمن برگزاری نشست‌های فرهنگی به صورت هفتگی و ماهانه با مسوولان نهادها و بخش‌های مختلف اجرایی استان‌های خود تفاهم نامه‌های همکاری، مشابه با اقداماتی که در سازمان مرکزی صورت گرفته منعقد کنند.

این استاد دانشگاه با بیان اینکه اکنون دشمن از طریق  فرهنگ به صورت نرم و بی صدا در حال انجام اقداماتی برای تغییر فرهنگ ملت و سوق دادن آن به سمت فرهنگ غربی است و تلاش دارد همه ارزش‌ها را تحت‌الاشعاع قرار دهد و این بسیار خطرناک است، گفت: باید همه ما با برنامه ریزی دقیق و منظم و قوی و با زیربنای علمی محکم برای مقابله با این تهاجم خطرناک استکبار جهانی به میدان بیاییم.