شیراز- ایرنا- مدیر عامل شرکت توسعه گردشگری استان فارس با اشاره به تدوین طرح گردشگری زیارتی سومین حرم اهل بیت (ع) (سحاب) از سوی این شرکت گفت: در گام نخست، جذب یک میلیون زائر تا پایان سال ۱۴۰۳ با اجرای این طرح هدفگذاری و پیش بینی شده است.

به گزارش ایرنا، احمد رضا نقیب زاده، دوشنبه در جمع خبرنگاران در شیراز افزود: مراحل اجرای این طرح هم اینک با حمایت استاندار فارس، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شیراز و تولیت حرم مطهر شاهچراغ (ع) آغاز شده است.
وی ادامه داد: وجود ظرفیت‌های متنوع و گسترده گردشگری در فارس در زمینه‌های مذهبی، فرهنگی، تاریخی، طبیعی و درمانی نباید باعث غفلت از ظرفیت عظیم و معنوی شیراز به عنوان سومین حرم اهل بیت (ع) شود.
او اظهار داشت: باید به موضوع سومین حرم اهل بیت (ع) به عنوان یکی از اصلی‌ترین ظرفیت‌های توسعه گردشگری استان که اهمیت آن را رهبر معظم انقلاب در سفرشان به استان فارس (اردیبهشت ۸۷) به عنوان جنبه مضاعف گردشگری معرفی فرمودند، توجه کرد.
مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری نوین فارس بیان کرد: لازمه تحقق گردشگری زیارتی در فارس و شیراز وجود مدیریت واحد برای برنامه‌ریزی و فعالیت‌ها است و در این برنامه‌ریزی باید مراحل و وظایف دستگاههای اجرایی مرتبط مشخص شود.
نقیب زاده گفت: تمرکز بر انجام مراحل و حمایت و پشتیبانی از این مراحل به همراه ارزیابی مداوم عامل حصول این اهداف است.
وی افزود: هدف طرح گردشگری زیارتی سومین حرم اهل بیت (ع) (سحاب)، بهره‌برداری از جنبه گردشگری زیارتی این شهر با جذب مشتاقان اهل بیت (ع) از داخل و خارج کشور است و قطعا منجر به رونق گردشگری مذهبی خواهد شد.
او ادامه داد: برای اجرای این طرح، از منابع دولتی، حمایت‌های خیرین، بخش‌های خصوصی و دستگاه‌های عمومی استفاده خواهد شد و دغدغه مدیران استان برای ارتقای شهر شیراز به عنوان جایگاه سومین حرم اهل بیت (ع) در چارچوب اقدام‌های عملیاتی و حمایتی از این طرح به عوامل موثر برای توسعه گردشگری زیارتی تبدیل خواهد شد.
نقیب زاده افزود: به منظور ایجاد ساختار مورد نیاز اجرای این طرح، یک کارگروه اجرایی به ریاست معاون هماهنگی امور زائرین و گردشگری استانداری و دستگاه‌های مرتبط خصوصی، دولتی و عمومی پیش‌بینی شده است.
وی ادامه داد: زائرانی که در شهر شیراز حضور می‌یابند عنوان سفیران زیارت حرم مطهر احمد بن موسی (ع) لقب خواهند گرفت و برنامه ریزی‌ها به نحوی انجام خواهد شد که هر کدام از این زائرین پس از بازگشت به شهرشان، سفیر و مبلغی برای ترویج فرهنگ زیارت شیراز شوند.