به گزارش ایرنا، «سعید محمد» روز دوشنبه در امضای تفاهمنامه سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور و مناطق آزاد، اظهار داشت: مجوز فعالیت ۷۹ منطقه ویژه اقتصادی در کشور صادر شده که از این تعداد فقط ۳۲ منطقه فعال هستند.
وی با اشاره به اینکه بیشتر مناطق آزاد در نقاط محروم کشور هستند، گفت: ۲ هزار و ۵۰۰ واحد تولیدی و صنعتی در داخل مناطق آزاد فعالیت دارند.
دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری- صنعتی و ویژه اقتصادی با بیان اینکه واحدهای صنعتی متناسب با هر منطقه ایجاد میشود و باید برای آن برنامهریزی میکنیم؛ گفت: نیروی انسانی ما باید متناسب با هر منطقه آموزش ببیند، این در حالی است که افراد در مناطق آزاد آموزشهای لازم را ندیدهاند و این امر یکی از دغدغههاست.
محمد اضافه کرد: سرمایهگذاران مجبور هستند نیروهای خود را از مناطق دیگر وارد این مناطق کنند، به همین دلیل مردم این مناطق به کارهای پیش پا افتاده میپردازند.
وی با تاکید بر اینکه واحدهای صنعتی باید از نیروهای بومی همان منطقه استفاده کنند، گفت: برای تحقق این امر نیازمند آموزشهای فنی و حرفهای برای نیرویهای بومی هستیم. واحدهای صنعتی نیز باید در آموزش نیروهای بومی سهیم شوند.
به گزارش ایرنا، تفاهمنامه مهارتآموزی مناطق آزاد کشور امروز با حضور حجتالله عبدالملکی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سعید محمد دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری- صنعتی و ویژه اقتصادی و غلامحسین حسینینیا رییس سازمان آموزش فنی و حرفهای امضا شد.