شیراز-ایرنا- سرپرست اداره کل ورزش و جوانان فارس گفت: برای آماده شدن ورزشگاه پارس از نظر رسیدگی به وضعیت چمن آن از اقدامات عجولانه و احساسی دوری می‌کنیم.

به گزارش خبرنگار ایرنا حیدرصفرپور بامداد سه شنبه در برنامه تلویزیونی فوتبال برتر افزود:نمی‌خواهیم برای چهارمین بار این زمین زیر کشت چمن برود از این رو با نظر کارشناسی و علمی در مورد استفاده از زمین چمن ورزشگاه پارس تصمیم می گیریم.
وی ادامه داد: اگر نگاهی به زیر ساخت های ورزشی افتتاح شده در فارس داشته باشم می بینیم که در افتتاح ورزشگاه پارس شیراز عجله شده چرا که تفکر غیر ورزشی پشت آن بوده است که حتما باید این ورزشگاه افتتاح شود و بر این اساس زمین پارس که مجری و متولی آن شرکت توسعه وزارت ورزش بوده است در سال ۹۶ افتتاح شد.
صفرپور گفت: پس از اینکه سه ماه از افتتاح ورزشگاه پارس شیراز گذشت، چمن کاملا خشک شد و ۷۱ مورد هم نمایندگان سازمان لیگ فوتبال روی ورزشگاه ایراد گرفتند که هنوز ۵۰ مورد دیگر باقی مانده و طی جلسه ای که با حضور استاندار و مجمع نمایندگان فارس با وزیر داشتیم  شرکت توسعه مکلف شد هم ورزشگاه پارس و هم سالن شش هزار نفره شیراز را تکمیل کند و در هفته دولت سال ۱۴۰۱ به بهره برداری برسد.
او افزود : کمتر از دو ماه از مسئولیتم در فارس می گذرد و با بازدید های میدانی که داشتیم ورزشگاه پارس برای سومین بار زیر کشت چمن رفته ضمن اینکه عوامل دستگاه های نظارتی استان هم از جمله دیوان محاسبات فارس از ورزشگاه بازدید کرده اند که پیگیر هزینه های صورت گرفته هستند.
صفرپور بیان داشت: از استادان دانشگاه که در زمینه علمی از جمله مسئله خاک،  آب  و بذر چمن آشنایی داشتند به همکاری گرفتیم تا کار خوبی بدون عجله به دست بیاید و  وزیر ورزش طی سفرش در بهمن ماه به شیراز دستور داد مشکلات ورزشگاه ها به سرعت حل شود.
مدیرکل ورزش و جوانان فارس افزود: پس از اینکه کارشناسان امر تایید کردند که ورزشگاه پارس قابل بهره برداری است، زمین حافظیه زیر نظر شرکت توسعه وزارت ورزش به صورت اساسی زیر کشت خواهد رفت.
صفرپور همچنین گفت: باید با مردم صادق باشیم برای همین هم انتظار داشتیم ارتباط با مردم در برنامه تلویزیونی در زمان مناسب تری بر قرار می شد تا مخاطبان بیشتری داشته باشد.
وی افزود: قرار بود در برنامه هفته قبل پاسخ دهیم و تا ساعت  ۲ و نیم بامداد هم نشستیم و برنامه تمام شد و قرار شد در ابتدای برنامه این هفته پاسخگو باشیم اما در ساعت یک و نیم بامداد تازه ارتباط برقرار شد، کاش زمان بهتری در نظر گرفته بودند.

صفر پور:  عرصه ورزش حرفه ای نیاز به تفکر ، برنامه و اقدامات حرفه ای نیاز است 

صفرپور با اظهار اینکه عرصه ورزش حرفه ای به تفکر، برنامه و اقدامات حرفه ای نیاز است، گفت: این قبیل کارها و آسیب شناسی کمتر صورت گرفته است.
این مقام مسئول ادامه داد : فارس هشت سال از داشتن تیم لیگ برتری محروم بوده و  شاید همین امر موجب شده هدف گذاری هایی که همکاران سابق می کردند با موضوع فاصله داشته است.
وی اضافه کرد:  در حالی که کمتر از سه ماه  به شروع لیگ برترمانده بود زمین به واقع خاکی حافظیه باید ظرف این مدت کوتاه آماده می شد که همکاران در اداره کل و مسئولان استان همکاری کردند و با  پشتکار جدی، ایراد هایی که سازمان لیگ روی زمین گذاشته شده بود بر طرف شد و مورد تایید قرار گرفت تا بازی های تیم فجر در حافظیه بر گزار شود، قطعا اگر زمان بیشتری برای شروع لیگ وجود داشت وضعیت زمین خیلی بهتر از این ها می شد.

نمی شود همه چیز را به زمین چمن ربط دهیم
سرپرست اداره کل ورزش و جوانان فارس ادامه داد: می پذیریم  که ورزشگاه حافظیه ایده آل نیست اما نمی شود همه چیز را به زمین چمن ربط بدهیم؛ اینکه صحبت ها به این سمت است جای تامل دارد و ما نباید از مسایل فنی تیم دور شویم.
صفرپور گفت: بازیکنان تیم فجر در اصفهان پس از شکست برابر سپاهان، به چمن حافظیه اشاره می کنند و این امر نشان می دهد که ورزشکاران از مسایل فنی دور شده اند و تمرکز خود را به سمت و سوی دیگری برده اند که قابل تامل است.
صفرپور اضافه کرد: همانگونه که گفتم حتما در بهره برداری از زمین  پارس عجله ای نداریم و سعی می کنیم  با کار کارشناسی کار ها به خوبی دنبال شود تا دوباره  با معضل دیگری مواجه نشویم و در کنار آن یک زمین  چمن درست شود که دیگر بهانه ای نباشد.
وی همچنین گفت: اینکه مدام می گویند تیم فوتبال فجر غریب و مظلوم واقع شده اینگونه نیست؛ چرا که فرمانده سپاه و استاندار فارس که رویکرد علمی به ورزش دارند و پیگیر هستند و دیگر مسئولان ارشد استان همه دست به دست داده اند تا این تیم،‌شرایط خوبی داشته باشد و در این راستا، همه پای کار هستند.

 به گزارش ایرنا،  ورزشگاه پارس شیراز(میانرود ) با ظرفیت ۵۰ هزار تماشاگر  که ۲۲ سال پیش کلنگ احداث آن به زمین شده شد سرانجام ۳۱ فروردین ماه ۹۶ با حضور وزیر وقت ورزش و جوانان با اعتبار ۸۰۰ میلیارد ریال از بودجه ملی و استانی افتتاح شد.

سالن ۶ هزار نفره بدون آب ، برق و گاز افتتاح شد
  سالن ۶ هزار نفره شیراز از مصوبات سفر سال ۸۷ رهبر معظم انقلاب به استان فارس است که در بزرگراه حسینی الهاشمی در غرب شیراز احداث شده است.
این سالن قرار بود سال ۹۱ به بهره برداری برسد اما تا سال ۹۴ این پروژه تعطیل شد و در سال ۹۵ ، عملیات ساخت این سالن ورزشی دوباره آغاز شد.
سرانجام  سالن ورزشی ۶ هزار نفره شیراز با نام سردار شهید سپهبد قاسم سلیمانی پنجشنبه ۲۴ تیرماه ۱۴۰۰ با حضور معاون وقت وزارت ورزش و جوانان و از طریق ویدئو کنفرانس توسط رئیس‌جمهور سابق افتتاح شد و به انتظار ۱۳ ساله مردم فارس پایان داده شد هر چند آب و گاز و برق ندارد.

فروردین ماه ۱۴۰۱ ورزشگاه پارس آماده بازی است
دهم اسفند ماه ۱۴۰۰ بود که مسئول هیات فوتبال شیرازبه ایرنا گفت: محمودزاده نماینده سازمان لیگ از ورزشگاه پارس(میانرود) بازدید کرد و گفت که زمین برای فروردین ماه ۱۴۰۱ آماده میزبانی از تیم های لیگ برتر است و کیفیت خوبی دارد.
حال با این صحبت هایی که سرپرست اداره کل ورزش و جوانان فارس در مورد ورزشگاه پارس کرده به نظر نمی رسد فروردین ماه، زمین چمن این ورزشگاه بهره برداری و بازی های تیم فجر در این ورزشگاه برگزار شود.

برنامه بازی های تیم فجر
تیم فجر در هفته بیستم  تا پایان سال یک بازی خانگی برابر پدیده مشهد دارد  که ۲۰ اسفند ماه در ورزشگاه حافظیه شیراز برگزار می شود که پرسش این است آیا فجری ها با ورزشگاه حافظیه وداع خواهند کرد؟
همچنین این تیم آخرین بازی خود را در سال جاری ۲۶ اسفند ماه برابر تیم فولاد در اهواز برگزار خواهد کرد و ادامه مسابقات لیگ برتر هم به سال ۱۴۰۱ کشیده خواهد شد که هنوز برنامه های هفته ۲۴ به بعد اعلام نشده است.

آیا بازی  فجر و آلومینیوم اراک در  ورزشگاه پارس شیراز برگزار می شود؟
بر اساس تقویم مسابقات لیگ برتر تیم فجر شهید سپاسی در سال ۱۴۰۱ نخستن بازی خانگی خود را برابر آلومینیوم اراک برگزار خواهد کرد باید منتظر ماند و دید آیا این بازی در ورزشگاه پارس شیراز که سازمان لیگ آن را تایید کرده است، بر گزار می شود یا باید به ورزشگاه حافظیه برگشت. جایی که سرمربی فجر خواستار غلتک افکنی بر زمین آن شد.
تیم فجر در پایان هفته بیست و دوم با ۱۵ امتیاز در رده چهاردهم  ایستاده و  خطر همچنان این تیم را تهدید می کند.
در رقابت های فوتبال برتر دوره بیست و یکم ۱۶ تیم  شرکت دارند و پس از انجام ۳۰ بازی تیم قهرمان مشخص خواهد شد و ۲ تیم انتهای جدول هم راهی دسته یک می شوند.
نفت مسجد سلیمان و پدیده مشهد در خطر سقوط قرار دارند، هر چند تا پایان لیگ ۹ بازی دیگر باقی مانده است.

برچسب‌ها