تهران - ایرنا - رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه با تاکید بر اینکه کاهش هزینه‌ها و اصلاح تعرفه‌ها مشکلات دفاتر خدمات الکترونیک قضایی را رفع می‌کند، گفت: دفاتر خدمات الکترونیک قضایی باید ۲۴ ساعته و شبانه‌روزی به ارائه خدمت به مردم بپردازند.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از مرکز رسانه قوه قضاییه، محمد کاظمی‌فرد در دیدار با مدیرعامل، اعضای هیئت مدیره و نمایندگان استانی دفاتر خدمات الکترونیک قضایی افزود: استفاده از فناوری‌های نوین و هوشمند این فرصت را در اختیار دفاتر قرار می‌دهد تا بتوانند به صورت شبانه روزی به ارائه خدمت بپردازند و ارائه این خدمات به افزایش درآمد دفاتر کمک فراوانی خواهد کرد.

وی با اشاره به اصلاح آیین نامه دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ادامه داد: به جرأت می‌توان گفت که زمان زیادی را برای اصلاح این آیین‌نامه صرف کرده‌ایم زیرا معتقدیم استفاده از ظرفیت‌های دفاتر خدمات الکترونیک قضایی یک فرصت است که با خدمات مطلوب به مراجعه‌کنندگان، رضایت مردم را به همراه خواهد داشت.

کاظمی‌فرد با اشاره به اینکه ایجاد دفاتر خدمات الکترونیک قضایی یکی از خدمات نوینی است که در قوه قضاییه انجام شده و این امکان را فراهم کرده است تا بخش خصوصی قسمتی از کارهای قوه قضاییه را انجام دهد تاکید کرد: باید با استفاده از ظرفیت ۶ هزار کارمند در این دفاتر برای ارائه خدمات بیشتر به مردم گام برداریم.

وی با بیان اینکه دفاتر خدمات قضایی یک نقطه درخشان در عملکرد قوه قضاییه محسوب می‌شود، افزود: حفظ و توجه به این دفاتر از اولویت‌های مرکز آمار و فناوری قوه قضاییه است و برای حل مشکلات موجود در دفاتر باید ایده‌های نو را مورد توجه قرار داد و پافشاری و حرکت در مسیر گذشته نتیجه‌ای نخواهد داشت. شنیدن نظرات، انتقادات و دیدگاه‌های اعضای هیئت مدیره و نمایندگان استانی دفاتر خدمات الکترونیک قضایی نقش مهمی در ارتقا، رشد و رفع مشکلات آنان دارد.

کاظمی‌فرد با تاکید بر اینکه بهره‌گیری از مدل‌های جدید فناوری فرصت و تهدید هستند گفت: اگر از مدل‌های جدید فناوری در زمان درست استفاده به جا و صحیح کنیم، نتایج مثبتی به همراه خواهد داشت اما اگر در زمان اشتباه گام برداریم دچار مشکلات عدیده‌ای خواهیم شد.

رئیس مرکز فناروی و اطلاعات قوه قضاییه با بیان اینکه کاهش هزینه‌ها مشکلات دفاتر خدمات الکترونیک قضایی را کاهش می‌دهد، گفت: اقداماتی در راستای کاهش هزینه‌های دفاتر خدمات قضایی انجام داده‌ایم که با اجرایی شدن آن بخشی از هزینه‌های دفاتر کاهش می‌یابد.

کاظمی فرد با اشاره به ارائه خدمات الکترونیک قضایی به ایرانیان خارج از کشور گفت: این آمادگی وجود دارد که همه خدماتی که به ایرانیان داخل کشور ارائه می‌دهیم در دسترس ایرانیان خارج از کشور نیز قرار گیرد.

علی‌اصغر تدین مدیرعامل کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی با اشاره به فعالیت حدود  ۱۲۰۰ مدیر با تجربه در این دفاتر گفت: ۶ هزار نیرو هم در این دفاتر مشغول خدمت به مردم هستند و این افراد سرمایه مرکز آمار و فناوری اطلاعات و قوه قضاییه هستند.

وی افزود: مدیران و کارکنان دفاتر صاحب تجربه‌اند و مشغول خدمت در دفاتر خدمات الکترونیک هستند.