به گزارش چهارشنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر کریم لویمیمطلق بیان کرد: دانشگاه شهید چمران اهواز از سال ۱۳۹۳ اقدام به جذب دانشجویان خارجی از کشورهای مختلف کرده است که پس از گذراندن دورههای آموزش زبان فارسی تحصیل خود را در این دانشگاه آغاز کردند.
وی افزود: این دانشجویان در ۲ مقطع کارشناسی ارشد و دکتری دانشکدههای مهندسی عمران و معماری، مهندسی آب و محیطزیست، مهندسی، مهندسی علوم ریاضی و رایانه، علوم ورزشی، علوم تربیتی و روانشناسی، علوم زمین، اقتصاد و علوم اجتماعی، ادبیات و علوم انسانی، کشاورزی، علوم، دامپزشکی، حقوق و علوم سیاسی و الهیات و معارف اسلامی به تحصیل میپردازند.
لویمی مطلق ادامه داد: دفتر همکاریهای علمی و روابط بینالملل دانشگاه از سال ۱۳۹۲ تاکنون در راستای بینالمللیسازی این دانشگاه گامهای مهمی برداشته است که مشارکت در پروژه بینالمللی دانشگاههای ایران برای آموختن از تجربه دانشگاههای پیشرو جهان و تهیه برنامه راهبردی بینالمللی سازی دانشگاه از جمله این فعالیتها است.
مدیر دفتر همکاری علمی و روابط بینالمللی دانشگاه شهید چمران اهواز از دیگر فعالیتها به تلاش برای فراهم آوری بستر لازم برای پذیرش دانشجویان بینالمللی، راهاندازی و حمایت از مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسیزبانان (آزفا)، برقراری ارتباط با دانشگاههای منطقه خاورمیانه و سایر کشورهای جهان، شناسایی و ترویج فرصتهای موجود برای گسترش ارتباطات و همکاری برونمرزی اعضای هیاتعلمی دانشگاه و دانشجویان دکتری اشاره کرد.
وی اضافه کرد: فراهم کردن موقعیت مناسب برای بهرهمندی اعضای هیاتعلمی این دانشگاه از فرصتهای مطالعاتی داخل و خارج کشور و امکانات لازم برای شرکت اعضای هیاتعلمی و دانشجویان دورهی دکتری در همایشهای علمی بینالمللی خارج از کشور بهمنظور ارایه مقالات علمی، برقراری ارتباطات علمی، پژوهشی و آموزشی با دانشگاهها و موسسات آموزش عالی خارج از کشور مانند عقد تفاهمنامههای علمی بینالمللی از مسوولیتهای این دفتر است.
لویمی مطلق توضیح داد: از دیگر فعالیتهای این دفتر میتوان به استفاده از امکانات آموزشی و پژوهشی ویژه دانشگاههای خارج مانند بورس کوتاه مدت به اعضای هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی و برنامهریزی برای عضویت دانشگاه در اتحادیههای علمی بینالمللی داخل و خارج کشور اشاره کرد.
دانشگاه شهید چمران اهواز بیش از ۱۳ هزار و ۷۷۳ دانشجو، ۳۳۶ رشته گرایش و بیش از ۶۰۵ عضو هیات علمی دارد.