به گزارش ایرنا، عباس کتابی روز چهارشنبه در آیین تجلیل و اعطای بورسیه به دانشجویان برتر دانشگاه کاشان تاکید کرد: در کنار دانش و علمآموزی باید مهارت نیز به دانشجویان آموزش داده شود.
وی افزود: انتظار جامعه، دانشجو و مسوولان دانشگاه، تحویل مدرک به دانشآموختگان نیست بلکه انتظار مهارتآموزی و کارآفرینی برای دانشجویان است.
رییس دانشگاه کاشان تصریح کرد: دانشجویان باید در کنار فراگیری علم، مهارتهای لازم را که بخشی از آن شخصی و بخشی هم حرفهای است در دانشگاه بیاموزند.
وی از راه اندازی مدرسه اشتغال در دانشگاه کاشان خبر داد و گفت: این مدرسه آموزشهای غیرتئوری و عملی را به دانشجویان ارایه میدهد و امکان یک یا چند روز حضور دانشجو را در محل کار، جامعه و صنعت فراهم میکند.
کتابی خاطر نشان کرد: دانشگاه کاشان تلاش میکند با هدف کارآفرینی، امکان حضور دانشجو با صنعت و جامعه را فراهم تا مسیر آینده را برای دانشجویان شفاف و آسان کند.
وی از دریافت مجوز برای راهاندازی پارک علم و فناوری مستقل برای شهرستان کاشان خبر داد و گفت: امید میرود در این مرکز علمی بتوان شرکتهای دانش بنیان، فناور و خلاق مورد حمایت قرار داد.
کتابی با اشاره به سخنانی از مولای متقیان علی (ع) گفت: علم باعث اقتدار است و هم اکنون مشاهده میشود هرکشور دارای علم و فناوری در جهان مقتدر است، البته هر زمانی که علم در کنار عقل نباشد، این علم باعث آسیب به جامعه میشود.
در این آیین با همکاری بنیاد حامیان دانشگاه کاشان از ۲۳ نفر از دانشجویان برتر این دانشگاه تجلیل و بورسیه اعطا شد.
این دانشجویان در رشتههای شیمی محض، مهندسی معماری، جامعهشناسی، علوم ورزشی، مهندسی مواد و متالوژی، مطالعات خانواده، مهندسی معدن، ادیان و عرفان، علوم تربیتی، زبان و ادبیات فارسی، مهندسی صنایع، مترجمی زبان خارجه، مهندسی برق، علوم قرآن و حدیث، فیزیک مهندسی، صنایع دستی، مهندسی شیمی، حقوق و روانشانسی از سوی بیناد حامیان دانشگاه کاشان بورسیه شدند.
نزدیک به ۹ هزار نفر دانشجو در ۲۰۰ رشته گرایش در ۱۱ دانشکده و ۱۲ پژوهشکده دانشگاه کاشان تحصیل میکنند.
شهرستان کاشان با جمعیت افزون بر ۳۶۴ هزار نفر در فاصله نزدیک به ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان واقع شده است.