اردبیل- ایرنا- معاون هنری و سینمایی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل از تمدید فراخوان ارسال آثار به چهارمین جشنواره استانی مد و لباس اردبیل تا ۳۰ فروردین ۱۴۰۱ خبر داد.

به گزارش ایرنا، سعید نوریان روز پنجشنبه در این زمینه گفت: اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل با همراهی کارگروه کشوری و استانی ساماندهی مد و لباس این جشنواره به عنوان بزرگترین رویداد تخصصی در عرصه مد، لباس، عفاف و حجاب با هدف شناسایی استعدادها و ایجاد بستر مناسب برای تعامل و همکاری بین طراحان و تولیدکنندگان برگزار می‌کند.

وی افزود: موضوع پیشنهادی برای این دوره از جشنواره با هدف شناسایی ظرفیت‌های بومی در استان اردبیل برای طراحی و تولید پارچه و پوشاک در کلیه بخش‌های رقابتی، شهر یئری مشگین‌شهر انتخاب شده است.

معاون هنری و سینمایی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل بیان کرد: علاقه‌مندان و شرکت‌کنندگان در بخش‌های مختلف جشنواره جهت آشنایی بیشتر با فضای محوطه باستانی و الهام‌گیری از آن، یک هفته پیش از آغاز جشنواره از سوی ستاد اجرایی جشنواره بازدیدی از محل خواهند داشت.

وی اضافه کرد: تحقق اصول و سیاست‌های کلان فرهنگی و هنری نظام جمهوری اسلامی ایران در حوزه مد و لباس، شناسایی، تبیین و تثبیت چارچوب‌ها و استانداردهای کیفی گونه‌های مد و لباس، اعتلای هنر- صنعت مد و لباس و ارتقای سلیقه و فرهنگ مد ایرانی در جامعه، صیانت از حقوق و ارج نهادن به کوشش‌های طراحان، فعالان، پیشکسوتان و دست‌اندرکاران هنر- صنعت مد و لباس از جمله هدف‌های برگزاری این جشنواره است.

نوریان نیل به ارزش‌های فرهنگی و هنری جمهوری اسلامی ایران در حوزه مد و لباس، آگاهی بخشی و اطلاع‌رسانی در خصوص ظرفیت‌ها و مزیت‌های رقابتی عرصه مد و لباس، ایجاد فضای مناسب برای انتقال و تبادل دانش و تجربیات بومی در هنر- صنعت مد و لباس، ایجاد انگیزه، روحیه نشاط، شوق آفرینش گری و کار جمعی برای ظهور استعدادها، رونق اقتصادی و کمک به رشد و توسعه صنایع خلاق در حوزه هنر- صنعت مد و لباس را از دیگر هدف‌های این جشنواره عنوان کرد.

وی اظهار کرد: بخش رقابتی جشنواره شامل طراحی و اجرای زنده از ایده تا اجرا و بخش غیررقابتی برگزاری نمایشگاه در شهرستان‌ها با موضوع پوشش محلی به صورت غیرمتمرکز در نواحی مختلف استان خواهد بود.

معاون هنری و سینمایی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل ادامه داد: انطباق با ویژگی‌های فرهنگی کشور، به‌روز بودن و استفاده از معیارهای نوین طراحی، کیفیت اجرای طراحی و دوخت اثر، استفاده از مواد با کیفیت، خلاقیت و نوآوری، رعایت اصول طراحی و ارگونومی از جمله معیارهای داوری آثار ارسالی خواهد بود.

وی یادآور شد: این جشنواره رویدادی فراگیر در حوزه هنر- صنعت مد و لباس است که در راستای تحقق مفاد ماده سه قانون ساماندهی مد و لباس کشور، مصوب ۱۳۸۵ مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد.