به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، سید مجید پوراحمدی در گردهمایی نمایندگان استانی صندوق اعتباری هنر با تبریک اعیاد شعبانیه و خیرمقدم به حاضران، شیوع و بروز سویه های کرونا را علت برگزار نشدن جلسات حضوری طی دو سال گذشته عنوان کرد و گفت: این گردهمایی فرصتی مغتنم برای دیدار چهره به چهره و همچنین تقدیر از زحمات و تلاش نمایندگان صندوق در اقصی نقاط کشور را مهیا کرد.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به تشکیل دولت مردمی با تاکید بر شعارهای کار و فعالیت جهادی، رفع موانع و مشکلات مردم، افزایش خدمات به مردم و تمرکززدایی روی ریل عدالت فرهنگی، اظهار داشت: ما در این دوره وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید دکتر محمد مهدی اسماعیلی در صندوق اعتباری هنر این موارد را سرلوحه فعالیت های خود قرار دادیم تا حداکثر بهره به اهالی هنر و هنرمندان برسد.
وی با اشاره و تشریح اقدامات انجام شده در یک سال اخیر به ویژه در ۲۰۰ روز فعالیت صندوق اعتباری هنر در این دوره جدید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت مردمی، از توزیع هنرکارت، پرداخت سهم حق بیمه تأمین اجتماعی، اعضا، واریز سه مرحله کمک هزینه معیشتی، ارائه تسهیلات و بسته های حمایتی، موضوع پالایش و تمدید عضویت به عنوان شاخص ترین فعالیت ها و عملکرد خبر داد.
مدیر عامل صندوق اعتباری هنر با اشاره به اهداف و رویکرد صندوق برای سال آینده، گفت: بدون تردید با افق و مجموعه برنامه ها و اقداماتی که ترسیم شده است، حجم فعالیت ها طی سال ۱۴۰۱ بسیار گسترش پیدا خواهد کرد.
پوراحمدی درعین حال تصریح کرد: همکاران صندوق اعتباری هنر شبانه روز با توجه به گستره کاری فعالیت می کنند و کمترین انتظار و بیشترین بازدهی را از خود به جای می گذارند.
به گفته مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، بطور یقین ارائه خدمات به ۴۴ هزار بیمه شده تأمین اجتماعی، ۳۵ هزار بیمه شده تکمیلی، نزدیک به ۳ هزار مشمول کمک مستمری و ارائه تسهیلات به ۸۹ هزار عضو صندوق حجم کار زیادی را می طلبد.
مدیرعامل صندوق اعتباری هنر تاکید کرد: ارائه خدمات به این افراد بیش از ۶۰۰ میلیارد تومان بوده که این صندوق با پیگیری و فعالیت جدی جهادی آن را عملیاتی و تقدیم اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه کرده و همچنان پرداختی ها به این قشر فرهیخته ادامه دارد.
پوراحمدی با تشریح برنامه های سال آینده این مجموعه، اصلاح آیین نامه عضویت و کاهش پروسه آن از زمان درخواست تا تایید،
کاهش پروسه معرفی متقاضیان به تامین اجتماعی و توجه به توانمندسازی هنرمندان را از جمله از برنامه های اصلی این صندوق برشمرد.
وی همچنین از تدوین برنامه هایی برای زمینه سازی بهبود کسب و کارها برای رسیدن از اتکا به منابع بودجه ای به منابع پایدار برای سال ۱۴۰۱ خبر داد و تاکید کرد: مصمم هستیم با عزم و اراده راسخ جهادی همگی دست در دست هم برای مرتفع کردن مشکلات و دغدغه های اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه و همچنین تمرکززدایی همراه با عدالت خواهی در مسیر نهادینه سازی عدالت فرهنگی گام برداریم.