نوشهر - ایرنا - فرماندار چالوس گفت : تکمیل طرح ملی آبرسانی به شهرهای نوشهر، چالوس، هچیرود و مرزن‌آباد و ۱۲۹ روستای این ۲ شهرستان مهم ترین خواسته مردم منطقه از دولت سیزدهم است.

به گزارش ایرنا، علی قاسمی در شورای اداری شهرستان چالوس که با حضور خاندوزی وزیر اموراقتصادی و دارایی و نماینده تام الاختیار رئیس جمهور برگزار شد، افزود: تامین منابع آبی پایدار برای چالوس با توجه به گردشگر پذیر بودن و حضور میلیون های گردشگر و خوش نشین در روستاها و شهرهای این شهرستان ضروری است.

وی ادامه داد: تکمیل نشدن پروژه آبرسانی به شهرهای چالوس، نوشهر، مرزن آباد و هچیرود به همراه ۱۲۹ روستا این ۲ شهرستان یکی از مشکلات اصلی مردم است که با توسعه شهرها و افزایش ویلاها نبود زیرساخت‌ها، امکان تامین آب سالم و مناسب را با مشکل مواجه کرده است.

فرماندار چالوس گفت: برای تکمیل فاز نخست طرح ملی آبرسانی به شهرهای نوشهر، چالوس، هچیرود و مرزن‌آباد بیش از ۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است و این در حالی است که در لایحه بودجه امسال ۱۳ میلیارد تومان برای اجرای فاز نخست طرح پیش‌بینی شده است.

فاز نخست این طرح که اجرای آن از سال ۱۳۹۴ آغاز شده آبرسانی برای شهر مرزن‌آباد است شامل اجرای سد انحرافی می باشد که حدود ۷۰ درصد پیشرفت و خط انتقال به طول پنج کیلومتر تا ابتدای مخازن مرزن‌آباد باید لوله گذاری شود و بخشی از این مسیر لوله‌گذاری شده و ۶۵۰ متر آن نیز نیازمند تملک و آزادسازی است.

قاسمی همچنین بهسازی و آسفالت راه های روستایی شهرستان چالوس را یکی دیگر از ضرورت های شهرستان برشمرد که نیازمند توجه هیات دولت است.

وی به اقدامات خوبی که در حوزه آزادراه تهران شمال انجام شده است اشاره کرد و اظهار داشت: زیر ساخت‌های لازم برای شهرستان چالوس در این موضوع در نظر گرفته نشده است و این شهرستان ظرفیت حضور جمعیت ۳۰ میلیونی را ندارد و باید این شهرستان به عنوان قطعه و فاز پنجم دیده شود و پیوست آن نیز تعریف شود.

فرماندار چالوس تکمیل کتابخانه عمومی چالوس را از دیگر نیازها عنوان کرد و گفت: تکمیل مصلای این شهر که با زیربنای ۱۹ هزار متر نیمه کاره مانده است از دیگر نیازها است زیرا با این ظرفیت می تواند در قالب مجتمع فرهنگی نیز دیده شود.

نماینده مردم نوشهر،چالوس و کلاردشت‌ در مجلس شورای اسلامی در این جلسه گفت: غرب استان مازندران از محمود آباد تا رامسر با دارا بودن ۷۰۰ هزار نفر جمعیت دارد در تعطیلات آخر هفته به همین میزان گردشگر در منطقه حضور دارند واین در حالی است که تمام شاخص‌های اعتباری ما برای این تعداد جمعیت ثابت در نظر گرفته می شود. 
محمدعلی محسنی بندپی ادامه داد: در شهرهای و روستاهای منطقه اشتراک آب و برق خانگی بیش از سه برابر آنها به ویلاهای خوش نشین و مابقی به بومیان منطقه اختصاص دارد.

وی تصریح کرد: ما میزبان همه کشور هستیم و مردم غرب مازندران آب شرب، برق، محیط زیست، جاده ها ، گاز و همه چیزشان را با سخاوت تمام با سایر هموطنان از اقصی نقاط کشور تقسیم کردند، ولی مردم منطقه از شما به عنوان نماینده تام الاختیار رییس جمهوری خواستار برقراری عدالت در در نظر گرفتن و تامین اعتبار پروژه ها براساس جمعیت حاضر در منطقه هستند.

امروز همچنین وزیر امور اقتصادی و دارایی با حضور در گلزار شهدای گمنام در مصلی چالوس به شهدا با نثار گل و قرائت فاتحه اداری احترام کرد.

چالوس با جمعیتی بیش از ۱۳۰ هزار نفر دارای سه شهر و نیز ۱۴۰ روستا است.