به گزارش ایرنا علی فاتحی نیا روز شنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه این طرح به مدت ۲ ماه ادامه دارد افزود: از مجموعه اکیپ ها ۱۱ تیم ثابت و بقیه سیار است.
وی اظهار کرد: بازرسان دامپزشکی در قالب تیم هایی بر تمام مراکز عرضه فرآورده های خامی و دامی شامل هتل ها، چلوکبابی ها، ایستگاه های جمع آوری شیر، سردخانه ها، مراکز بسته بندی و خودروهای حمل فراورده های خام دامی نظارت می کنند.
فاتحی نیا با بیان اینکه نظارت ها از ساعت هشت صبح تا ۲۰ شب ادامه دارد خاطرنشان کرد: همچنین شهروندان در صورت مشاهده تخلف و هر گونه شکایتی می توانند با شماره ۱۵۱۲ تماس حاصل نمایند.
مدیرکل دامپزشکی استان یزد تعداد مراکز عرضه و فرآورده های خامی و دامی تحت نظارت این اداره کل را سه هزار و ۵۰۰ مورد بیان کرد و گفت: در نظارت ها جای هیچ گونه اغماض و چشم پوشی وجود ندارد و موارد تخلف به مراجع قضایی جهت رسیدگی معرفی می شوند.
وی تعداد کشتارگاه های دام و طیور استان را به ترتیب ۹ و پنج مورد بیان کرد و گفت: این واحدها و همچنین کلینیک ها در ایام تعطیلات نوروز فعال و خدمات ارائه می کنند.
فاتحی نیا از شهروندان خواست برای حفظ سلامتی خود و خانواده، ارتقای سطح بهداشت جامعه و جلوگیری از اشاعه بیماری های مشترک بین انسان و دام، گوشت قرمز، مرغ، ماهی و سایر فرآورده های خام دامی را از مراکز مجاز و دارای مهر و نشان دامپزشکی خرید کنند.
وی تصریح کرد: مردم باید حتما فراورده های خام دامی را از مراکز مجاز تهیه کرده و به مهر و لیبل دامپزشکی و تاریخ انقضا دقت داشته باشند و از خرید فرآورده خام دامی از فله فروش ها و دست فروش ها جدا خودداری کنند.