حمید مشتاقیان روز شنبه در گفت وگو باخبرنگار ایرنا افزود: این واحدهای خدمات رسان بیشتر شامل ۱۰ واحد بومگردی ، سه اقامتگاه سنتی ، یک خانه مسافر ، ۲ مجتمع بین راهی ، یک رستوران بین راهی یک واحد اطلاع رسانی به گردشگران و مسافران یک آژانس خدمات گردشگری است.
وی بابیان اینکه ۲ واحد گردشگری آماده بهره برداری است اظهار کرد: ظرفیت این واحدها برای اسکان ۳۰۰ نفر شب است و مجموعا ۴۰۰ نفر ظرفیت پذیرایی از مسافران نوروزی دراین شهر نمونه گردشگری است.
مشتاقیان با بیان اینکه اقامتگاههای بومگردی یک جاذبه برای ماندگاری گردشگر و مناطق هدف گردشگری محسوب میشود خاطر نشان کرد: این ظرفیت در شهرستان به خاطر جاذبه های تاریخی و طبیعی فراوان زمینه مسافرت گردشگران و مسافران نوروزی فراهم است .
وی ادامه داد: بومگردی ها و اقامتگاه های سنتی راهی برای احیای سنتها و آیینهای قدیمی بوده که این مهم در اقامتگاههای بومگردی این شهرستان به نمایش گذاشته شده است.
رئیس میراث فرهنگی ابرکوه با بیان اینکه اقامتگاههای بومگردی این شهرستان برای نوروز ۱۴۰۱ در چارچوب رعایت کامل پروتکل های بهداشتی ابلاغی ستاد ملی کرونا آمادگی پذیرایی از مسافران را دارند، ادامه داد: شهرستان ابرکوه از جاذبههای طبیعی بینظیرو آثار فرهنگی و تاریخی ارزشمندی برخوردار است.
وی با اشاره به فراهم بودن اقامت مسافران نوروزی و گردشگران داخلی و خارجی در بومگردی ها و اقامتگاه سنتی و مراکز پذیرایی تصریح کرد: این شهرستان دارای هفت روستای هدف گردشگری جذاب شامل روستاهای هارونی ، اسفند آباد ، هک ، فراغه ، تیزک ، شهرسب و رحیم آباد است.
ابرکوه به عنوان یکی از ۱۶ شهر نمونه گردشگری ایران ۴۰۰ اثر تاریخی، طبیعی و فرهنگی دارد که مردادماه ۱۳۹۵ بافت تاریخی این شهر به وسعت ۱۶۲ هکتار در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسید.
تاکنون ۱۴۵ اثر تاریخی و طبیعی این شهرستان در فهرست آثار ملی به ثبت رسید که از این تعداد ۱۲۹ اثر غیرمنقول و ۱۲ اثر ناملموس است .
مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفر ابرکوه در ۱۴۰ کیلومتری جنوب غربی شهر یزد و در مسیر جاده اصلی یزد - شیراز قرار دارد و فاصله این شهر تا شیراز ۳۰۰ کیلومتر و تا اصفهان ۲۸۰ کیلومتر است.