تهران- ایرنا- رهبران ارشد احزاب سیاسی، گروه‌های مذهبی و نخبگان دینی شیعه در پاکستان به صورت یکپارچه به اصلاحات جدید و جنجالی "نظام یکنواخت آموزشی" اعتراض کرده و هشدار دادند که بی اعتنایی به باورهای مذهبی و اصول اعتقادی منجر به فتنه و هرج و مرج در داخل می ش که پیامدهای خطرناکی را به دنبال خواهد داشت.

به گزارش ایرنا، گردهمایی بزرگ رهبران سیاسی و مذهبی شیعیان روز شنبه به همت حزب "مجلس وحدت مسلمین" در مرکز اسلامی جامعه الصادق (ع) در اسلام‌آباد برگزار شد.

سخنرانان ضمن اعتراض جمعی به طرح نظام آموزش ملی پاکستان آن را مغایر با باورهای دینی و اصول مذهبی دیگر فرق اسلامی دانسته و از دولت اسلام‌آباد خواستند تا از اجرای برنامه‌هایی که خروجی آن هرج و مرج و فتنه در پاکستان است، اجتناب کند.

دبیرکل حزب مجلس وحدت مسلمین از احزاب پیشروی شیعیان پاکستان ضمن محکومیت موج حملات اخیر تروریستی در این کشور به ویژه عملیات انتحاری علیه نمازگزاران مظلوم در مسجد جامع شیعیان شهر پیشاور، هشدار داد: معرفی طرح‌های جنجالی به اصطلاح نظام آموزش ملی راه برای افراطیون و دشمنان وحدت و یکپارچگی مسلمانان هموار می‌کند.

حجت الاسلام والمسلمین «ناصر عباس جعفری» با انتقاد از رویکرد دولت پاکستان در قبال تحرکات عناصر تکفیری و همزمان کم کاری نهادهای امنیتی برای شناسایی عوامل تروریستی، گفت: مطالبه جامعه شیعیان پاکستان از دولت رد هرگونه تصویب نظام آموزش ملی بدون درنظر گرفتن ملاحظات و دیدگاه‌های اصولی شیعه است در غیر این صورت خلاء در تشریح درست اصول اسلامی و عقاید باعث فتنه و هرج و مرج در کشور خواهد شد.

وی هشدار داد: طرح فعلی نظام آموزش ملی موجب ماجراجویی عناصر تکفیری در پاکستان شده که ضررهای زیادی بر کشور و مردم خواهد گذاشت لذا باید نظامی را معرفی و به اجرا گذاشت که تضمن دهنده ثبات، امنیت، همزیستی مسالمت آمیز و برادری را در پاکستان باشد.

علامه «سید افتخار حسین نقوی» رئیس شبکه خبری «سچ تی وی» و از اندیشمندان مشهور شیعه در پاکستان نیز خواستار تجدیدنظر فوری دولت در اصلاحات انجام شده در نظام آموزشی مذکور شد و گفت: تشریح حقایق اصولی و تاریخی اسلام به ویژه تبیین جایگاه مقدس اهل بیت علیهم السلام باید اساس نظام یکنواخت آموزشی در پاکستان باشد و ما کم کاری در این زمینه را هرگز تحمل نخواهیم کرد.

وی اظهار داشت: شرارت و تحرکات عناصر تکفیر در پشت صحنه تدوین اصلاحات جدید مرتبط با نظام به اصطلاح یکنواخت آموزشی روشن است و ما از دولت خواستار جلوگیری از عرض اندام تکفیری‌ها و عوامل افراط گرا هستیم.

رهبران شیعه در پاکستان طی بیانیه مشترکی در پایان این گردهمایی از دولت خواستند تا با لغو اصلاحات جدید، نظام یکنواخت آموزشی را مطابق با سیاست و نظام آموزشی سال ۱۹۷۵ تدوین و آن را اعمال کند. و برای بررسی و هرگونه اصلاحیه‌ در نظام آموزشی باید یک مرکز آزاد و مستقل برای پژوهش، تحقیق و بررسی‌های علمی در پاکستان تشکیل شود.

آنان از وزیر امور مذهبی پاکستان و پارلمان این کشور نیز خواستند تا وظیفه خود را برای تحکیم فضای وحدت و همبستگی ملی از طریق نظام یکنواخت آموزشی مطابق با عقاید و اصول مذهبی همه مردم انجام دهند.