به گزارش روز یکشنبه ایرنا، فرماندار شهرستان روانسر در این همایش گفت: شاخصه اصلی و مهم در اجرای طرح جامعه ایمن مشارکت مسئولانه است و همه دستگاهها در ایجاد یک جامعه ایمن نقش دارند.
«سعدی مصطفیزاده» افزود: نهادهای فرهنگی هم در تحقق این مهم نقش بسیار مهمی دارند و باید از ظرفیت های سازمان های مردم نهاد هم استفاده کرد.
وی همچنین بر شناخت وضعیت موجود و برنامه ریزی متناسب با آن، شناسایی نقاط حادثه خیز و اصلاح آنها و توجه به آموزش و تخصصی شدن آن تاکید کرد.
فرماندار روانسر اظهار داشت: با توجه به گردشگری بودن منطقه اورامانات و ثبت جهانی این منطقه ، اجرای طرح جامعه ایمن بسیار ضروری است.
دبیر گروه بیماری های غیر واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه نیز گفت: اقتصاد، فرهنگ و سلامت سه عامل اصلی در اجرای طرح جامعه ایمن هستند و برای هر شهرستان و منطقه باید طرح متناسب با آن تدوین و اجرا شود.
«مجتبی سلیمی» افزود: اجرای برنامه های آموزشی برای سطوح محتلف جامعه از جمله مدارس، آموزش روشهای پیش بیمارستانی برای متقاضیان گواهینامه رانندگی و شناسایی نقاط حادثه خیز و رفع آنها از جمله ضرورت های ایجاد جامعه ایمن است.
وی گفت: بر اساس تحقیقاتی که انجام شده ، استان کرمانشاه از جمله استان هایی است که در بستن کمربند سرنشین جلو بسیار ضعیف و در رده های پایین قرار دارد.