سبزوار- ایرنا- رییس شبکه دامپزشکی سبزوار گفت: ۲۵ هزار و ۷۷۲ تُن گوشت مرغ در این شهرستان از ابتدای امسال تولید شده که این میزان نسبت به مدت مشابه پارسال حدود ۲۰ درصد افزایش یافته است.

دکتر ولی‌الله جغتایی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: برای تولید این مقدار گوشت مرغ ۱۲ میلیون و ۸۸۶ هزار قطعه جوجه‌ریزی در ۳۲۰ مرغداری‌ سبزوار انجام شده است.

وی ادامه داد: تامین به موقع نهاده‌های طیور و توسعه زنجیره صنعت مرغ از عوامل رغبت مرغداران سبزواری به افزایش جوجه‌ریزی بوده که موجب افزایش تولید گوشت مرغ و عرضه آن در بازار شده است.

رییس شبکه دامپزشکی سبزوار گفت: افزون بر ۹۰ درصد گوشت مرغ تولیدی سبزوار در استان خراسان رضوی مصرف شده و بقیه آن به دیگر استانهای کشور ارسال شده است.

جغتایی افزود: شهرستان سبزوار سالانه با تولید ۳۰ هزار تن گوشت مرغ، تامین ‌کننده یک چهارم نیاز استان خراسان رضوی به این ماده پروتئینی است.  

وی اظهار کرد: سبزوار از قطب های مهم دام و طیور خراسان رضوی است و ۳۵ درصد اشتغال این شهرستان در حوزه دامپروری و پرورش طیور است.

۳۶۰ واحد مرغداری گوشتی و مرغ تخم‌گذار، ۱۱ کارخانه خوراک دام و طیور و مراکز پرورش دام سبک و سنگین در حوزه دام و ماکیان شهرستان سبزوار فعالیت دارند.

سبزوار در ۲۳۰ کیلومتری غرب مشهد واقع است.