مجتبی فیاضزاده روز یکشنبه در نشست خبری افزود: از همه مربیان و ورزشکاران این هیات در شهرستان بیرجند دعوت میکنیم با راهنمایی و حتی انتقاد در کنار ما قرار گیرند، قهرمانان معرف شهر و استان در کشور و حتی جهان هستند و ویترین هر هیات را تشکیل میدهند.
وی گفت: هیات انجمنهای ورزشهای رزمی با وجود اینکه چند رشته را در دل خود جای داده اما بودجه آن با بودجه هیات تک رشتهای مساوی است که نیاز به نگاه ویژه و تخصصیتر داریم.
رییس هیات انجمنهای ورزشهای رزمی شهرستان بیرجند اظهار داشت: بیش از ۱۰۰ رشته در این هیات وجود دارد که هر کدام از این رشتهها تجهیزات حرفهای خود را نیاز دارند در نتیجه پیگیر جذب حامی از بخش خصوصی هستیم.
وی با تاکید بر اینکه به قهرمانی و توسعه آن ایمان داریم افزود: در هیات شهرستان چند قهرمان در کنار هم قرار گرفتهاند که میتوانیم بهصورت قوی به سوی استعدادیابی و قهرمانپروری گام برداریم.
فیاضزاده یادآور شد: نوع نگاه ما در کنار توسعه قهرمانی، حمایت و حفظ قهرمانان است چرا که از بدنه این بخش هستیم و با سنگاندازیها و مشکلات این حوزه بهطور کامل آشنایی داریم.
وی گفت: در این مسیر به هیچ عنوان اجازه توهین و سنگاندازی برای قهرمانان و مربیان را به هیچ کسی نمیدهیم و با حمایت همهجانبه به جلو گام برمیداریم.
رییس هیات انجمنهای ورزشهای رزمی شهرستان بیرجند گفت: ۲ ماه است که این سمت را تحویل گرفتهام و هدف اولیه تغییر سالن بود که با همکاری اداره ورزش و جوانان شهرستان بیرجند اجرایی شد.
وی افزود: در حال حاضر بهطور اشتراکی با هیات بوکس سالن حجاب بیرجند را در اختیار داریم و این سالن حداقل در یک ساعت ظرفیت آموزش و حضور ۱۵۰ ورزشکار را دارد اما برای تامین تجهیزات حداقلی آن از جمله تاتامی نیاز به اعتبار داریم.
فیاضزاده گفت: با توجه به نگاه مثبتی که وجود دارد با استعدادیابی در سال جدید این هیات آینده درخشانی خواهد داشت فقط به بودجه بیشتر نیاز داریم.
وی تصریح کرد: ابتدا از اداره ورزش و جوانان درخواست حمایت مالی ۳۵ تا ۴۰ میلیون تومان برای خرید تاتامی را داریم که قیمت حداقلی تاتامی ساده است و برای یک دست تاتامی حرفهای بیش از ۱۰۰ میلیون تومان نیاز داریم.
رییس هیات انجمنهای ورزشهای رزمی شهرستان بیرجند تعداد ورزشکاران سازمانیافته این شهرستان را ۱۴۷ نفر اعلام کرد و گفت: اطمینان میدهم که این تعداد با حمایت مسوولان و همکاری ورزشکاران و قهرمانان تا پایان سال آینده به ۶۰۰ نفر افزایش یابد.
وی برنامه بعدی این هیات را افزایش تعداد مربیان بهروز عنوان کرد و افزود: در حوزه قهرمانپروری یک مربی نقش مهمی در سوزاندن استعداد یا پرورش آن دارد لذا لازم است به این موضوع توجه ویژه شود.
فیاضزاده گفت: یکی از مسائل مهم در بخش قهرمانی، مسابقات است که حتما به دنبال افزایش برگزاری مسابقات در سطح استانی، بین مربیان و باشگاهی، شرق کشور و کشور هستیم.
وی بیان کرد: در حال رایزنی با فدراسیون انجمنهای ورزشهای رزمی هستیم تا بتوانیم میزبان اردوها و مسابقات کشوری باشیم و فدراسیون نیز در این زمینه قول مساعد داده است.
وی افزود: اکنون سالن مناسبی در اختیار داریم اما یکی از مشکلات در زمینه اسکان است که امیدواریم مسوولان استان بهویژه استاندار خراسان جنوبی در این زمینه نه تنها برای هیات ما بلکه برای همه هیاتهای ورزشی استان، فکری بیندیشند و حمایت شویم.
قهرمان کشوری کیک بوکسینگ و عضو اسبق تیم ملی و مربی این رشته ورزشی نیز گفت: یکی از مسائل مهم برای هر رشته ورزشی بهویژه ورزشهای رزمی سالن خوب است که اکنون بعد از چند سال صاحب سالن شدهایم.
مهران رسامی افزود: قهرمانان ساعت خاصی برای تمرین ندارند و حتی برخی در روز سه نوبت تمرین میکنند که نشانه اهمیت داشتن یک سالن خوب و مجهز است.
وی یادآور شد: چندین سال قبل یک مسابقه برگزار میشد و ۲۳۰ نفر در آن شرکت میکردند که با رویکرد کنونی هم این اتفاق میافتد و لازم است مسابقات با کیفیت برگزار شود تا تبادلات حرفهای ورزشی صورت گیرد.
این قهرمان کیک بوکسینگ گفت: یک قهرمان بهراحتی میتواند یک استان و رشته ورزشی را بالا ببرد و بودجه و حمایت را به سمت آن هیات و اداره ورزش بیاورد که فقط نیاز به نوع نگاه حمایتی است.
وی تاکید کرد: نوع نگاه به قهرمان باید حمایتی باشد و با سنگاندازی و تضعیف روحیه این سرمایهها از بین میروند.
رسامی گفت: تجهیزات حرفهای بودجههای فراوانی نیاز دارد که با شروع و پیشرفت کار میتوانیم تامین کنیم و اکنون فقط به دنبال شروع کردن هستیم.