تهران- ایرنا- سرپرست شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران با اشاره به بازدید رایگان شهروندان از خانه موزه مهدی اخوان ثالث در ایام نوروز ۱۴۰۱ گفت: شهروندان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی می‌توانند از ساعت ۹ تا ۱۷ از این مجموعه بازدید کنند.

به گزارش ایرنا از روابط عمومی و امور بین‌الملل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران، محمد مویدی با بیان اینکه حفظ و نگهداشت خانه موزه اخوان ثالث به عنوان اثر ملی، با برگزاری نشست‌ها و اتفاق‌های ادبی و فرهنگی می‌تواند در شعر و ادبیات معاصر تاثیرگذار باشد، اظهارداشت: این مجموعه می‌تواند به مکانی برای فعالیت‌ها و تولیدات خلاق فرهنگی هنری تبدیل شود.

وی با تاکید بر اینکه خانه موزه‌ها فرصت بسیار مناسبی را برای علاقه‌مندان و دوستداران فرهنگ و هنر برای تفکر و تامل بیشتر به وجود می‌آورند، گفت: این موضوع یکی از کارکردهای فرهنگی خانه موزه‌هاست.

مویدی با اشاره به اهمیت حفظ خانه موزه‌ها، ‌احیا و برگشت آنها به چرخه فعالیت و نقش‌آفرینی در شهر افزود: ایام نوروز زمان مناسبی است تا شهروندان با خانه موزه مشاهیر و بزرگان ادبی و فرهنگی کشور آشنا شوند.

سرپرست شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران با تاکید بر لزوم توجه به بهره‌برداری خلاقانه و اقتصاد فرهنگی خانه موزه‌ها و حفظ ارزش‌های تاریخی و هویت فرهنگی این مجموعه‌ها گفت: با در نظر گرفتن برنامه‌های خلاقانه و خوب می‌توانیم تعداد مراجعان و مخاطبان به خانه موزه‌ها را افزایش دهیم.

وی افزود: خانه موزه اخوان ثالث یکم مهرماه ۱۳۸۲ با شماره ۱۰۴۰۴ به‌ عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده و از سال ۱۳۸۵ در تملک شهرداری تهران است. این خانه‌موزه‌ در خیابان دکتر فاطمی، خیابان ششم، کوچه‌ خجسته، پلاک ۲۹ واقع شده است.

بازدید از خانه موزه سیمین و جلال

مویدی همچنین با اشاره به بازدید عموم شهروندان در ایام نوروز از خانه موزه سیمین و جلال گفت: شهروندان می‌توانند با رعایت پروتکل‌های بهداشتی از ساعت ۹ تا ۱۷ از این مجموعه که در میدان تجریش، دزاشیب، خیابان رمضانی، خیابان سیمین دانشور، کوچه پسندیده، بن بست ارض، پلاک یک واقع شده، بازدید کنند.

به گفته سرپرست شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران، خانه جلال آل احمد و سیمین دانشور دربرگیرنده تمامی آثار پژوهشی و تحقیقاتی، یادمان‌ها، هدایا، دست نوشته‌ها، کتب و مجلات، تصاویر و فیلم‌ها و گفت و گوها و دیگر آثار مادی و معنوی مرتبط با جلال و سیمین است که توسط تیم‌های تحقیقاتی، ادیبان، فرهیختگان، دانشمندان، نزدیکان و دوستان جلال و سیمین در اختیار این مجموعه قرار گرفته تا به صورت منسجم و متمرکز به پویشگران ادبی و علمی و علاقه‌مندان به جلال و سیمین، امکانات وسیعی را در جهت آشنایی، شناخت شخصیت و دیدگاه آنان ارائه کند.

وی با اشاره به اینکه مرمت و بازسازی منزل جلال آل احمد و سیمین دانشور با حفظ هویت این بنای فرهنگی و مطابق با اصول علمی مرمت ابنیه تاریخی انجام شده است، گفت: این مجموعه به عنوان اولین خانه موزه در منطقه یک تهران به پاتوق فرهنگی برای اهالی هنر و ادبیات تبدیل می‌شود.