به گزارش ایرنا، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان عصر یکشنبه در آیین تکریم و معارفه فرماندار مریوان، این شهرستان را نگین کردستان و به واسطه ریخته شدن خون شهدا، وادی مقدس توصیف کرد و اظهار داشت: مریوان به لحاظ موقعیت بی نظیری که در نوار مرزی غرب ایران دارد، اهمیت استراتژیکی آن بر کسی پوشیده نیست و دارای پتانسیل های فراوانی در بخش های کشاورزی، صنعتی، آب و زمین های حاصلخیز است.
مهدی رمضانی با بیان اینکه این شهرستان توان تبدیل شدن به قطب کشاورزی استان را دارد، اضافه کرد: با افتتاح منطقه آزاد تجاری مریوان، ارزش این شهرستان در حوزه اقتصادی دوچندان خواهد شد.
وی بر لزوم ادامه تدابیر صورت گرفته برای رفع مشکل بیکاری و اشتغال جوانان مریوان تاکید کرد و افزود: مریوان به دلیل داشتن علما، نخبگان، دانشمندان و جوانان توانمند، بهترین منابع انسانی را به خود اختصاص داده است که دغدغهمند و انقلابی هستند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان با بیان اینکه ثبات سیاسی و امنیت افزایی از رهیافت اقتصادی تامین می شود، ادامه داد: این مهم با توجه به وجود ظرفیتهای فراوان در حوزه اقتصادی مریوان، قابل تحقق است و باید با جدیت آن را دنبال کرد.
رمضانی تاکید کرد: انتطار ما از فرماندار جدید این است که گفتمان دولت مردمی سیزدهم را محور کارهای خود قرار دهد و عدالت محوری، پاکدستی و ضد فساد بودن را در همه مراحل خدمت خود مد نظر داشته باشد.
وی برنامه محور بودن فرماندار جدید مریوان را بسیار مهم دانست و گفت: فرماندار باید برای توسعه مریوان برنامههای کوتاه، میان و بلند مدت داشته باشد، ضمن اینکه ما نیز در دوره های زمانی مختلف، همین برنامه ها را ملاک ارزیابی عملکرد فرماندار قرار می دهیم.
جدیت پیگیری سرمایه گذاری در مریوان با اتکا به بخش خصوصی، تشکیل کارگروههای مختلف و پاسخگویی به خواسته ها و مطالبات مردم، از دیگر مواردی بود که معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان بر آنها تاکید داشت.
از انتقاد رسانهها استقبال می کنم
سرپرست فرمانداری مریوان هم در این آیین، نقش نخبگان و مفتخران مریوان را در تاریخ اسلام و ایران، فراتر از جامعه کُردی دانست و گفت: معتقدم همین ظرفیت مرز به تنهایی می توانست مریوان را در سطح بین المللی بسیار مطرحتر و متنعم تر از حال حاضر کند.
اسماعیل احمدی یکی از محوری ترین برنامه های خود را توجه به مساله مرز عنوان کرد و ادامه داد: در پرتو فعال کردن روابط مستحکم با اقلیم کردستان عراق می توان شاهد توسعه فراگیر در منطقه بود، البته این مهم نیازمند این است که اقلیم کردستان عراق نیز مانند ایران، در زمینه ایجاد منطقه ویژه اقتصادی و آزاد تجاری هزینه کند.
وی با بیان اینکه ظرفیت گردشگری مریوان در بخش های درمانی و طبیعی بی بدیل است، افزود: دریاچه زریبار یکی از ظرفیت های مهمی است که می تواند بسیار اقتصادی تر از امروز باشد و نقش توسعه منطقه را بازی کند.
سرپرست فرمانداری مریوان یکی از ظرفیت های دیگر مریوان را داشتن منابع انسانی پویا و دغدغهمند و فعال در آموزش و پرورش دانست و اظهار داشت: البته وجود مدارس ۲ شیفته و کمبود فضای آموزشی مشکلاتی برای این حوزه ایجاد کرده که باید برطرف شود، ضمن اینکه برنامه توسعه آموزش بر مبنای توجه به نیروی انسانی قابل تحقق است.
احمدی از فعالان مدنی به عنوان یکی دیگر از ظرفیتهای گفتمان توسعه محور نام برد و اضافه کرد: بسیاری از کارها در حوزه های کشاورزی و صنعت و دیگر بخش ها فقط نیازمند پول و اعتبار نیست، بلکه با انگیزه هم می توان موتور پیشران توسعه مریوان را به حرکت درآورد.
وی از دلسوزان و مردم مریوان دعوت کرد که همراه دولت و فرمانداری برای ارائه خدمت بهتر باشند و یادآور شد: اصحاب رسانه در این عرصه در صدر مسوولیت هستند و می توانند با تحقیقات و اخبار، گزارش ها و انتقادهای سازنده، چشم بیدار جامعه و یاریگر اصلی بنده در امر خدمت رسانی به مردم باشند.
در پایان این مراسم، اسماعیل احمدی به عنوان سرپرست فرمانداری مریوان معرفی و از خدمات سه ساله آرتیکاس اقبال تقدیر شد.
اسماعیل احمدی پیش از این سمت مدیرکل کتابخانههای استان کردستان را در کارنامه مدیریتی خود دارد.
شهرستان مریوان در ۱۲۰ کیلومتری غرب سنندج مرکز استان کردستان واقع شده است.