فرهاد تاب زر روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، ساماندهی معابر و آماده سازی شهر برای استقبال از میهمانان نوروزی و ایجاد رفاه برای میهمانان و شهروندان را دلایل اصلی این ممنوعیت عنوان کرد.
وی با اشاره به مدت یک ماهه اعمال این ممنوعیت اظهار کرد: از ۲۴ تا ۱۷ فروردین ماه سال آینده دستگاه های حفار باید ضمن خودداری از انجام هر گونه حفاری جدید، نسبت به ترمیم و بازسازی نوارهای حفاری باقیمانده در سطح شهر اقدام کنند.
شهردار روانسر افزود: حفاریها هزینه های مازاد به شهرداری تحمیل می کند اما صدور مجوز حفاری نیز گریزناپذیر است.
تاب زر تصریح کرد: شهرداری تنها در ایام سفرهای نوروزی برای تدارک مقدمات سال نو و زیباسازی شهری اجازه حفاری نمی دهد و شرکت های حفار را ملزم به مرمت کانالها می نماید.
شهردار روانسر یادآور شد: شهرداری در هنگام اجرای طرحهای عمرانی و آسفالت معابر از قبل به شرکتهای حفار اطلاع رسانی می کند تا در صورتی که نیاز به حفاری و توسعه شبکه خدماتی وجود دارد، پیش از اجرای عملیات عمرانی، کانالهای مربوطه را حفر و پس از اجرای تاسیسات محل را پوشانده و سپس شهرداری اقدام به آسفالت نماید.
وی خاطرنشان کرد: عمده حفاریها در محدوده مرکزی شهر به منظور توسعه و ارتقای شبکه های خدماتی انجام می گیرد که نیاز به مرمت و روکش آسفالت در معابر شهری محسوس است و این مهم به عنوان اولویت عمران شهری ئر سال ۱۴۰۱ تعریف شده است.
شهر روانسر با داشتن جاذبه های دیدنی و گردشگری و آب و هوای دلنشین در ایام مختلف سال پذیرای گردشگران است.
شهرستان روانسر با ۴۷ هزار نفر جمعیت در ۶۰ کیلومتری شمال غربی کرمانشاه قرار دارد.