سردار بهمن کارگر روز دوشنبه در یک ارتباطی ویدئوکنفرانسی در آیین اختتامیه نهمین کنگره ملی ادبیات پایداری به میزبانی دانشگاه شهرکرد افزود: نقش ادبیات به ویژه ادبیات پایداری در انتقال فرهنگ مقاومت بیبدیل است و در مسائل فرهنگی لازم است از بهترین ابزار از جمله زبان هنر و ادبیات برای انتقال مفاهیم بهرهگیری شود.
وی با تاکید بر لزوم شناسایی ذائقه نسل جوان و مخاطبشناسی برای تهیه و تدوین آثار حوزه ادبیات پایداری و مقاومت، تصریح کرد: نسل جوان درک و احساس مستقیمی از وقایع شکلگیری انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس ندارند و از طرفی دشمن نیز در تهاجم فرهنگی خود به دنبال تضعیف بنیانهای فکری و روحیه مقاومت و ایستادگی است، از این رو باید در مقوله ادبیات پایداری هم به شکل پدافندی و هم به نوع آفندی وارد عمل شد.
کارگر یادآور شد: اقدامات مختلفی برای گسترش ادبیات پایداری و نهادینه کردن فرهنگ مقاومت و ایستادگی در کشور انجام شده است اما این حجم کار ناکافی است و برای دستیابی به موفقیتهای اساسی در این زمینه به همراهی و همکاری همهجانبه دستگاه و نهادهای فرهنگی نیاز است.
وی به موضوع گام دوم انقلاب و تاکید مقام معظم رهبری بر جهاد تبیین اشاره کرد و گفت: از کارهای مهم در این زمینه، تبیین دفاع مقدس است تا به شکلی شایسته وقایع و حقایق این دوران برای عموم مردم بیان شود.
کارگر ادامه داد: باید دانست که مردم پایه اصلی و اساسی انقلاب هستند، مردمی که به پشتوانه عنایت الهی و با رهبری امام راحل(ره)، انقلاب را شکل دادند و امروز نیز با حضور آنان، قدرت و اعتبار ملی در کشور موج میزند و دنیا نیز به این قدرت اذعان دارد.
رییس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس، بیانات مقام معظم رهبری در اولویتبخشی به قدرت فرهنگی، معنوی و روحی برای تحقق قدرت ملی را یادآور شد و افزود: نویسندگان، پژوهشگران و محققان حوزه ادبیات پایداری این توان را دارند تا به زیبایی این قدرت را شکل دهند و برای هر گروه سنی، مطلب متناسب با آن گروه را تولید و عرضه کنند.
کارگر با بیان اینکه پژوهشگران و نویسندگان فعال در این حوزه به واقع در عرصه جهاد فی سبیل الله قدم میگذارند، تصریح کرد: شان قلم آنچنان ارجحیتی دارد که پروردگار آن را بر خون شهید نیز برتری داده است از این رو کار این افراد، کاری جهادی و مقدس به شمار میرود.
وی به بهبود شرایط کرونایی و امکان برگزاری برنامههای جمعی برای پاسداشت ارزشهای انقلاب و دفاع مقدس نیز اشاره کرد و یادآور شد: امید میرود به زودی با برگزاری کنگرهها و همایشهای مختلف و رونقبخشی به این گونه برنامهها، زمینه فعالیت هرچه بهتر در این عرصه مهیا شود.
به گزارش ایرنا، آیین اختتامیه نهمین کنگره ملی ادبیات پایداری با دریافت ۹۰ مقاله علمی و پژوهشی روز دوشنبه در دانشگاه شهرکرد برگزار شد که پژوهشگران و نویسندگان ۱۰ مقاله برتر به ارائه مقالات خود در این آیین پرداختند.
همچنین در حاشیه این آیین از ۲۱ عنوان کتاب با موضوع دفاع مقدس رونمایی و از جمعی از خانوادههای شهدای عملیات والفجر ۱۰ تجلیل شد.