اردبیل- ایرنا- رییس اداره دامپزشکی خلخال از اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر عرضه فراورده‌های خام دامی ویژه عید نوروز و ماه رمضان در این شهرستان خبر داد.

دکتر علی بهرو در گفت و گو با ایرنا با اعلام این خبر اظهار کرد: این طرح از روز ۱۴ اسفند ماه سال جاری با بکارگیری دو اکیپ سیار و یک اکیپ ثابت آغاز و فعالیت آن تا پایان روز ۱۴ اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۱ ادامه خواهد داشت .

وی گفت: این طرح با هدف آمادگی کامل و هماهنگی با دستگاه‌های اجرایی حوزه سلامت و امنیت غذایی در راستای اثربخشی بیشتر اقدامات نظارتی و رسیدن به نتیجه مطلوب در کلیه مراحل تولید، توزیع و عرضه بهداشتی فراورده‌های خام دامی و انجام عملیات بازرسی اجرا می‌شود.

به گفته رئیس اداره دامپزشکی خلخال، این طرح در قالب گشت‌های تیمی مشترک با دستگاه‌های اجرایی نظیر دستگاه قضایی، نیروی انتظامی، شهرداری، دانشگاه علوم پزشکی، سازمان‌های صمت و جهاد کشاورزی اجرا می‌شود .

بهرو رعایت کامل دستورالعمل ارسالی سازمان دامپزشکی کشور و اداره کل دامپزشکی استان اردبیل و اجرای دقیق برنامه‌های نظارتی و عملیاتی با بهره‌گیری از تمامی امکانات و تجهیزات در این شهرستان را از برنامه‌های پیش‌بینی شده طرح تشدید نظارت ویژه ایام نوروز عنوان کرد.

وی با اشاره به ظرفیت بالای گردشگری و حضور مسافران نوروزی در این شهرستان و افزایش تقاضا برای مصرف فراورده‌های خام دامی، بر لزوم همکاری دستگاه‌های اجرایی عضو شورای سلامت و امنیت غذایی خلخال با دامپزشکی این شهرستان برای اجرای هرچه بهتر این طرح نظارتی تاکید کرد.

رئیس اداره دامپزشکی خلخال با تاکید بر لزوم همدلی و هم افزایی در خدمت بیشتر به شهروندان وگردشگران افزود: با توجه به سنخیت کاری، و مسئولیتی که بر دوش داریم، باید جهادگونه وارد عمل شده و در راستای تامین امنیت غذایی و تضمین سلامت عمومی جامعه و اجرای هرچه بهتر اجرای طرح نظارتی تلاش کنیم.