تهران - ایرنا - شهید حاج عباس کریمی قهرودی فرماندهی شجاع که در هشت سال دفاع مقدس دلیرانه جنگید و با ابتکار عمل و درایت در راه تحقق آرمان های انقلاب ردای زیبای شهادت را برتن کرد.

به گزارش ایرنا، شهید عباس کریمی قهرودی فرمانده ای دلاور و مرد جبهه اسلام، با صلابت و استوار، رزمندگان را در جهت شکست دشمن زبون هدایت می‌کرد و لحظه‌ای از این امر کوتاهی نکرد او معتقد بود که خصوصیات یک فرمانده ، سلامتی جسم و فزونی علم، مشورت با نیروها، سعه صدر و نداشتن حس انتقام، برخورد با افراد تحت فرماندهی از راه ارشاد و موعظه، در کنار همه تاکتیک‌ها، از همه مهم‌تر، فاصله نگرفتن از خداست.

سرلشکر شهید حاج عباس کریمی قهرودی در دست نوشته ای افزوده است : فرمانده‌ای که ابتکار عمل نداشته باشد، تسلیم است. ابتکار عمل، سلاح برنده مومن است.

شهید کریمی همواره رزمندگان را به آرامش، صبر و استقامت دعوت می کرد و با آنها به قدری مانوس و صمیمی بود که هرکاری از دستش ساخته بود برای حل مشکلات آنان انجام می داد و در ارتباط و سرکشی از خانواده شهدا از هیچ کوششی فروگذاری نمی کرد و اینگونه زبانزد همگان شد.

 کریمی از جمله فرماندهان سرافراز این مرز و بوم به شمار می رود که پس از سال ها رشادت و ایثار در جهت اعتلای انقلاب و آرمان های بزرگ جمهوری اسلامی در بیست و چهارم اسفند ۱۳۶۳ خورشیدی در عملیات «بدر» بر اثر اصابت ترکش به درجه رفیع شهادت نایل آمد و در بهشت زهرا(س) تهران در قطعه ۲۴شهدا به خاک سپرده شد.

وی در سال ۱۳۳۶  در یکی از روستاهای کاشان و در خانواده ای کشاورز چشم به جهان گشود. او دوران دبستان را در روستای قُهرود گذراند و برای تحصیل در مقطع متوسطه راهی تهران شد و در مدرسه دارالفنون درس خواند. عباس از همان دوران نوجوانی برای مبارزه با رژیم ستم شاهی فعالیت خود را آغاز کرد و مسایل مربوط به امور نهضت خمینی(ره) را از راه مسجد و در ارتباط با روحانیون پیگیری می کرد و در پخش اعلامیه ها و سخنرانی های امام (ره) فعالیتی مستمر داشت.

در یکی از همان روزها به وسیله سازمان اطلاعات و امنیت کشور(ساواک) دستگیر و در زندان سخت ترین شکنجه ها را متحمل شد. با آزاد شدن از زندان و آغاز دوران خدمت سربازی همچنان و به طور پنهانی اعلامیه و سخنرانی های امام خمینی(ره) را به پادگان عباس آباد تهران منتقل و پخش می کرد اما پس از فرمان امام (ره) مبنی بر ترک پادگان‌ها، خدمت سربازی خود را رها کرد و با پیوستن به صف مبارزان، در راه پیروزی انقلاب اسلامی گام برداشت.

فعالیت های شهید کریمی پس از انقلاب اسلامی با پیروزی انقلاب اسلامی و بازگشت رهبر انقلاب به خاک میهن ادامه یافت ، وی در شمار نیروهای انتظامی کمیته استقبال از امام(ره) قرار گرفت. تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فرمان امام خمینی(ره) در جای جای این کشور سبب شد تا او به سپاه پاسداران بپیوندد و در بخش اطلاعاتی آن مشغول به خدمت شود. او در چندین عملیات سرکوبی ضدانقلابیون شرکت کرد و به همراه دیگر اعضای سپاه در همین زمینه به شهرهای مختلف رفت.

همراهی با حاج احمد متوسلیان فرمانده جاوید الاثر تیپ و لشکر محمد رسول الله تهران در منطقه مریوان از دیگر مسوولیت های خطیر شهید کریمی بود که او با شناسایی و آزادسازی منطقه دزلی شایستگی دیگری در کارنامه خود ثبت کرد و همین مساله سبب شد تا به مسوولیت اطلاعات- عملیات سپاه پیرانشهر برگزیده شود.

با شروع جنگ تحمیلی کریمی روانه میدان های نبرد در جنوب خوزستان شد تا به رویارویی با اشغالگران رژیم بعثی بپردازد.

او در جایگاه مسوول اطلاعاتی و ‌عملیات لشکر محمد رسول الله(ص) دوشادوش دیگر رزمندگان به نبرد و دفاع از کشور پرداخت و در نبرد فتح المبین ۱۳۶۱ مجروح و چندین ماه بستری شد اما این مساله سبب نشد تا او از جنگیدن و دفاع دست بردارد و در نبرد مسلم بن عقیل جانانه جنگید و همین موضوع در روحیه بخشیدن و نشاط رزمندگان تاثیر بسزایی گذاشت.

حاج عباس کریمی پس از مدتی به فرماندهی تیپ سوم سلمان از لشکر ۲۷ حضرت رسول(ص) انتخاب شد و تا نبرد و عملیات خیبر، در  اسفند ۱۳۶۲ در این جایگاه انجام وظیفه کرد. او با به شهادت رسیدن حاج محمد ابراهیم همت، فرماندهی وقت لشکر ۲۷ محمدرسول الله (ص) را در خاک خوزستان را برعهده گرفت و رشادت ها داشت تا اینکه ردای شهادت را برتن کرد.

روحش شاد ویادش گرامی باد