به گزارش ایرنا، علیرضا پورسلمان روز چهارشنبه در نشست با رییس و اعضای هیات سوارکاری استان افزود: جهانی شدن یزد فرصت خوب بهرهگیری از صنعت اسب برای معرفی استان به گردشگران و رونق فرهنگی و اقتصادی است .
وی به سابقه و ظرفیت سوارکاری یزد اشاره و با قدردانی از تلاشهای صورت گرفته ادامه داد: تقویت کمیته گردشگری در اسب، کاری ضروری و بیش از گذشته با برنامهریزی و همکاری سایر بخشها اقدام به عمل آید.
مدیرکل ورزش و جوانان یزد به اهمیت ایجاد زیرساختهای مناسب برای توسعه سوارکاری با همکاری مردم، بخشخصوصی و حمایت مسئولان اشاره کرد و پیگیری آن را خواستار شد.
پورسلمان بیان کرد: ورزش ارزان و در دسترس برای همه با بهرهگیری از تمامی ظرفیتهای دولتی و همراهی صنایع و معادن باید در اولویت استان قرار دارد .
همچنین رییس هیات سوارکاری استان یزد گفت: برای نخستین بار در کشور توسط این هیات کمیته گردشگری در اسب راهاندازی شده به دلیل جهانی شدن یزد توسعه مییابد.
سعید ابوطالبی به اهمیت همکاری مسئولان و مشارکت بخشخصوصی در ایجاد زیرساختهای لازم به دلیل سابقه و فعالیت هیات سوارکاری استان اشاره کرد.
وی اظهار کرد: هماکنون امکانات و تجهیزات سوارکاری یزد جوابگوی علاقهمندان نیست و باید برای توسعه آن و ایجاد زمینه لازم برای تقویت و گسترش رشته اقدامهای بهتری صورت گیرد.
هم اکنون بیش از ۴۰۰ مرکز پرورش اسب با ۶ هزار و ۵۰۰ راس این حیوان و سرمایه گذاری بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال در استان وجود دارد و هر سال ۲ مسابقه اسبدوانی بهاره و پاییزه کشوری، جشنواره زیبایی و پرش با اسب در یزد برگزار میشود.
در استان یزد با یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت و ۴۷ هیات ورزشی و ۶۲ هزار ورزشکار سازمان یافته در تمامی شهرستان هیات سوارکاری فعال است.