تهران- ایرنا- وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در حکم‌های جداگانه «قاسم عموعابدینی» را به عنوان معاون آموزشی این وزارتخانه و «محمدحسن بازیار» را به عنوان سرپرست پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله منصوب کرد.

به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، در حکم انتصاب محمدعلی زلفی گل خطاب به قاسم عموعابدینی آمده است: با عنایت به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جناب عالی به موجب این حکم به عنوان معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری منصوب می‌شوید.

وزیر علوم در این پیام تاکید کرد: انتظار می‌رود با پیروی از آموزه‌های اسلامی، مبانی علمی، روحیۀ انقلابی و توجه به راهبردهای اساسی دولت مردمی و برنامه های ارایه شده به مجلس شورای اسلامی و جلب همکاری مدیران و کارکنان (یاوران علمی) آن معاونت و دانشگاه ها، نقشی شایسته در تحقق اهداف نظام علم و فناوری کشور با رویکردی تحول گرایانه و مساله‌محور در راستای نیل به "تمدن نوین اسلامی" ایفا نموده و ماموریت‌های محول شده را به انجام رسانید.

دکتر قاسم عموعابدینی دارای دکتری بیوتکتولوژی از دانشگاه آخن آلمان، عضو هیات علمی دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه تهران با مرتبه استادی است، معاونت پژوهشی، ریاست پارک علم و فناوری و موسس و سرپرست دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران از جمله سوابق اجرایی وی است.

وزیر علوم، در نامه جداگانه‌ای از خدمات  علی خاکی‌صدیق معلوم آموزشی پیشین وزارت علوم در زمان تصدی این مسوولیت قدردانی کرد.

محمدحسن بازیار سرپرست پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی شد

همچنین وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در حکم دیگری محمدحسن بازیار را به عنوان پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله منصوب کرد.

در متن حکم انتصاب زلفی‌گل خطاب به بازیار آمده است: نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جناب عالی و بنا بر پیشنهاد معاون پژوهشی وزارت علوم به موجب این حکم به سمت «سرپرست پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی ومهندسی زلزله» منصوب می‌شوید.

وی در این حکم تاکید کرد: انتظار می‌رود با پیروی از آموزه‌های اسلامی، مبانی علمی و روحیه انقلابی و راهبردهای اساسی دولت مردمی و جلب همکاری استادان، مدیران و کارکنان (یاوران علمی) آن پژوهشگاه، نقشی شایسته در تحقق اهداف نظام علم و فناوری ایفا نمایید. انتظار می‌رود که با توکل به خداوند متعال، مأموریت و وظایف آن پژوهشگاه را به شرح ذیل به انجام برسانید:

- گسترش پژوهش‌های نیاز محور و جهت دهی تحقیقات به سمت حل نیازهای حال و آینده کشور

- استفاده از ظرفیت دانشجویان تحصیلات تکمیلی و محققان پسادکتری برای اجرای طرح های کاربردی و توسعه ای دارای بهره بردار بالقوه و بالفعل

- تعریف طرح‌های کلان ملی مورد نیاز کشور و اجرای آنها از طریق همکاری با ذی‌نفعان و بازیگران بخش های خصوصی و دولتی

- ارایه خدمات تخصصی و فوق تخصصی در بخش های دولتی و خصوصی

- ارتباط مستمر با گروه‌ها و دانشکده‌های مرتبط دانشگاه‌های کشور و استفاده از ظرفیت آنها برای انجام طرحهای کلان ملی

- همکاری تخصصی و مرتبط در اجرای موفق نظام ایده ها و نیازها (نان)

- استفاده از ظرفیت‌ها و بودجه‌های ملی و بین‌المللی برای پیشبرد اهداف پژوهشگاه

- ارتباط، تعامل و تکامل هم افزا با انجمن‌های علمی

- بسترسازی نرم افزاری و سخت افزاری برای استفاده از ظرفیت های علمی، فناوری و نوآوری اساتید، پژوهشگران، دانشجویان، دانش‌پژوهان در رشته های مرتبط با مأموریت پژوهشگاه

دکتر محمدحسن بازیار (زاده شیراز_ ۱۳۳۹) عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران با مرتبه استادی است. از وی دهها مقاله علمی و پژوهشی، چندین عنوان کتاب تالیفی و ترجمه‌ای منتشر شده است.

وی مولف و مترجم برگزیده کشوری رشته عمران، برای تالیف و ترجمه کتاب مکانیک خاک، استاد نمونه کشوری در سال ۱۳۸۹، بنیانگذار و سردبیر مجله بین‌المللی مهندسی عمران (isi) است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری همچنین در نامه جداگانه‌ای از خدمات دکتر محمدکاظم جعفری رییس سابق پژوهشگاه بین المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله در زمان تصدی این مسوولیت قدردانی کرد.

سرپرستان دانشگاه‌های آیت‌الله بروجردی (ره) و نیشابور منصوب شدند

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری همچنین با صدور احکامی جداگانه، دکتر «احسان یاوری» را به عنوان سرپرست «دانشگاه‌ آیت العظمی بروجردی (ره)» و دکتر «محمدحسین رحمانی دوست» را به عنوان سرپرست «دانشگاه نیشابور» منصوب کرد.

زلفی‌گل در این احکام خطاب به سرپرستان دانشگاه‌های آیت‌الله بروجردی و نیشابور تاکید کرد: انتظار می‌رود با پیروی از آموزه‌های اسلامی، مبانی علمی و روحیۀ انقلابی و توجه به راهبردهای اساسی دولت مردمی و برنامه‌های ارائه شده به مجلس شورای اسلامی و جلب همکاری استادان، مدیران و یاوران علمی (کارکنان)،نقشی شایسته در تحقق اهداف نظام علم و فناوری به ویژه «تقویت ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت» با رویکردی تحول‌ گرایانه و مسأله محور در راستای تحقق «تمدن نوین اسلامی»، حرکت در مرزهای دانش و دستیابی به دیپلماسی و مرجعیت علمی به انجام رسانید.

دکتر احسان یاوری (زاده سنقر _ ۱۳۶۰) دارای دکترای تخصصی حقوق گرایش جزا و جرم‌شناسی، عضو هیأت علمی دانشگاه آیت‌الله بروجردی است. از سوابق اجرایی وی می‌توان به معاون فرهنگی و دانشجویی دانشکده خبر، مسئول بسیج اساتید دانشگاه آیت‌الله بروجردی، مسئول ناحیه بسیج دانشجویی دانشگاه‌های تهران اشاره کرد.

دکتر محمد حسین رحمانی‌دوست (زاده نیشابور_ ۱۳۴۹) دارای دکترای ریاضی محض، عضو هیات علمی دانشگاه نیشابور با مرتبه استادیاری است که از سوابق اجرایی وی می‌توان به معاونت اداری، مالی، مدیرکل نظارت و ارزیابی، مدیرکل امور آموزشی دانشگاه نیشابور و دبیر هیات نظارت بر آموزش عالی استان خراسان رضوی اشاره کرد.
از وی هفت کتاب تکالیفی و ترجمه و ۳۳ مقاله علمی پژوهشی در نشریات بین‌المللی و ۵۲ مقاله ارایه شده در کنفرانس‌های ملی و بین‌المللی موجود است.

وزیر علوم، همچنین در نامه‌های جداگانه‌ از خدمات و تلاش‌های دکتر حسن مروتی رییس پیشین دانشگاه آیت العظمی بروجردی و دکتر حسن صادقی سمرجانی رییس پیشین دانشگاه نیشابور در مدت تصدی این مسوولیت‌ها قدردانی کرد.