علیرضا فاتحینژاد روز پنجشنبه در جلسه شورای اداری قرچک که در محل فرمانداری این شهرستان تشکیل شد اظهار داشت: دولت سیزدهم اعتقاد دارد که پیشرفت کشور درگرو تحول جهادی، جهش و نوآوری است و مسوولان شهرستان قرچک نیز برای رسیدن به توسعه همهجانبه ، عمل جهادی را باید در سرلوحه فعالیتهای خود قرار دهند.
وی گفت: در سند تحول دولت، راهکارهای عملیاتی برای برونرفت از چالشهای مهمِ شناسایی شده، ارائه گردیده و پیشرانهای قرچک برای توسعه در حوزههای تولید و اشتغال، سرمایهگذاری، توسعه زیرساختها، امور اجتماعی و سلامت، آموزش، فرهنگ و هنر، نظام اداری و امنیت مردم احصا گردیده است.
سرپرست فرمانداری قرچک افزود: در تحقق اجرای هر یک از این پیشرانها ، از گذشته اقداماتی انجام شده ولی مسوولان موظفند تا با شناسایی چالشها و با اقدام فوری، نسبت به تحقق آن اقدام کنند.
فاتحینژاد اظهار داشت: امروز توجه به حوزههای صنعت، راه و حملونقل، آب و فاضلاب، زیرساختهای بهداشتی درمانی، فضاهای آموزشی و فرهنگی و ورزشی دغدغه مهم مردم و مسوولان قرچک است و مسوولان موظفند تا با استفاده از ظرفیتهای داخلی و همراه کردن مسوولان استانی و کشورِی، این مشکلات را برطرف کنند.
وی با اشاره به لزوم توجه به تولید در ارتقا اقتصاد شهرستان و ایجاد فرصتهای شغلی پایدار گفت: رفع مشکلات سرمایهگذاری در شهرک صنعتی و تأمین کامل زیرساختها از اولویتهای قرچک در سال آینده است که با همافزایی دستگاهها، این مشکلات قابل رفع است.
سرپرست فرمانداری قرچک از اتمام پروژه تقاطعهای غیرهمسطح محمدآباد و داودآباد، رفع ترافیک قلعهنو به عنوان معضل دشت ورامین ، ایمنسازی راههای روستایی، افزایش حقآبه بخش کشاورزی، احداث تصفیهخانه فاضلاب، احیای کشاورزی، افزایش تختهای بیمارستان شهید ستاری و کلینیک تأمین اجتماعی، ساخت مدارس جدید، احداث استادیوم و سالنهای ورزشی جزو ضروریات قرچک محسوب میشود.
قرچک با ۲۷۰ هزار نفر جمعیت در ۳۰ کیلومتری جنوبشرق تهران واقع شده است.