به گزارش ایرنا، معاون رئیس جمهور در این دیدار، برخی از پیشرفتها و دستاوردهای کشور در احقاق حقوق زنان و حمایت از خانواده از جمله ارتقا شاخصهای سلامت و بهداشت، شاخص امید به زندگی، وضعیت پوشش دهی بیمه بویژه بیمه زنان سرپرست خانوار و روستایی، حضور پررنگ زنان و دختران در مناصب دانشگاهی و رشتههای پزشکی و ریشه کن شدن بی سوادی و کاهش قابل توجه تعداد کودکان بازمانده از تحصیل را تشریح کرد.
خزعلی همچنین به طرح حمایت از خانواده و مشاغل خانگی و مزایای آن برای مهارت آموزی و اشتغال زنان با حضور فرزندانشان پرداخت و در خصوص تبادل تجربیات کشورمان در حوزه سواد آموزی و جلوگیری از بازماندگی کودکان از تحصیل اعلام آمادگی کرد.
دیم پائولین تالن (Dame Pauline Talle) وزیر امور زنان نیجریه نیز به وضعیت کشورش در حوزه آموزش، معضل بیسوادی و وجود تعداد زیادی کودک بازمانده از تحصیل پرداخت و اظهار کرد، کشورش در تلاش است وامهای خرد و تسهیلات اعتباری برای توانمند سازی زنان اختصاص دهد.
وی همچنین با اشاره به خواست رئیس جمهور فعلی نیجریه برای اختصاص ۳۵ درصد از پستهای سیاسی به زنان، به تلاشهای صورت گرفته جهت اختصاص سهم بیشتری از کرسیهای پارلمانی تا ۳۰ درصد به بانوان این کشور پرداخت.
دیم پائولین تالن اظهار کرد هم اکنون سطح حضور زنان در پستهای انتصابی و انتخابی در نیجریه پایین و ۸ درصد است.
در این دیدار، همسر رئیس مجلس نیجریه بعنوان یکی از زنان پیشرو در حوزه زنان در نیجریه نیز حضور داشت.