به گزارش روز جمعه ایرنا به نقل از پایگاه خبری آستان قدس رضوی، حجتالاسلام احمد مروی در آیین افتتاح فاز نخست مجموعه استودیوهای رادیویی و تلویزیونی حرم مطهر امام رضا (ع) افزود: تلاشها و اقدامات بسیار خوبی برای رساندن سخن اهل بیت(ع) به گوش مردم و احیای امر آن حضرات صورت گرفته، اما هنوز تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله بسیاری باقی مانده است.
وی با بیان اینکه در حوزه فرهنگ و تربیت جامعه به هر میزان هزینه شود، بجاست ادامه داد: برای ارتقاء معرفت، بصیرت و بینش دینی مردم باید جهاد، تلاش و هزینه کرد و نباید تنها به شور و احساسات بسنده شود، هیجانات آنگاه بسیار خوب و برای انسان مفید است که از پشتوانه محکم معرفتی و اعتقادی برخوردار باشند.
تولیت آستان قدس اظهار داشت: امروز بیشتر مجالس مذهبی آنگونه برگزار می شود که مردم بیشتر بپسندند. شور و هیجان مداحی بسیار خوب و لازم است، اما در کنارش باید کسب معرفت از آموزههای اهلبیت(ع) نیز باشد تا منجر به نزدیکی هرچه بیشتر زندگی مردم با سیره و آموزههای اهلبیت(ع) شود.
وی آئینهای مذهبی را میراث فرهنگی مقدس جهان تشیع دانست که باید آداب و مناسک آن هرکدام بهجای خود حفظ شود.
حجت الاسلام مروی در بخش دیگری از سخنان خود به منحصر شدن عمده نذورات و موقوفات به اطعام اشاره و بیان کرد: اطعام برای کسب رضای الهی بسیار نیکوست و اجر بسیاری دارد، اما چرا نذرهای فرهنگی مانند نذر کتابهایی که منجر به ترویج آموزههای الهی و سیره ائمه اطهار(ع) شود، کمتر موردتوجه است؟
وی هدف رسالت پیامبر اکرم(ص) و امامت ائمه اطهار(ع) را هدایت جامعه بهسوی کمال از طریق کسب معرفت معرفی و عنوان کرد: طی مدتی که اینجانب در حرم مطهر امام رضا(ع) توفیق خدمت دارم تاکنون کسی به بخش نذورات حرم مطهر برای نذر کتاب و ارتقا سطح دانش و آگاهی دینی مردم مراجعه نکرده و عموماً نذورات معطوف به حوزه اطعام است.
تولیت آستان قدس رضوی تأثیرگذاری نذورات و موقوفات فرهنگی را ماندگار و اثربخش در بطن جامعه دانست و گفت: شرایط اقتصادی موجب گرانی کتاب شده از این رو چقدر خوب است که نذوراتی در این رابطه انجام شود تا کتابهای مفید با تخفیف و قیمت مناسب به دست مردم و جوانان برسد.
حجتالاسلام مروی در ادامه با اشاره به ساخت و مجهزسازی استودیوی حرم مطهر امام رضا(ع) با نام حضرت صاحبالزمان(عج) و با بهترین امکانات و تجهیزات، گفت: کار فعالان حوزه رسانه حضرت رضا(ع) از امروز تازه آغاز شده است، تا پیشازاین چنین تجهیزاتی وجود نداشت، اما حال باوجود این امکانات توقعات نیز افزایشیافته و باید متناسب با این امکانات در راستای ترویج و تبیین آموزههای حضرت رضا(ع) و اهلبیت عصمت و طهارت(ع) اقدامات فاخر رسانهای انجام پذیرد.
وی گفت: باید برنامههای پرمحتوا، تأثیرگذار، معرفت آفرین از این بارگاه مقدس و دستگاه عالم آل محمد(ص) به جهانیان منتقل شود و برای موفقیت در این امر مهم از حضرت رضا(ع) استمداد بطلبید.
همچنین در این مراسم که با حضور حجت الاسلام محسن قرائتی برگزار شد به پاس سالهای تلاش در راستای انتقال مفاهیم قرآنی و محاسن کلام اهل بیت(ع) به جامعه، با موافقت تولیت آستان قدس رضوی، حجت الاسلام قرائتی به خادمی حرم امام رضا(ع) مفتخر شد.