لیلا عطازاده روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با انجام این میزان جوجه ریزی بیش از ۲هزارو ۷۰۰ تن گوشت سفید وارد بازار مصرف شد.
وی بیان کرد: این میزان گوشت تولیدی در۲۲ مرغداری فعال و نیمه فعال این شهرستان تولید شد.
عطازاده اظهار داشت: ۲۹ واحد تولیدی مرغ با ظرفیت ۵۸۰ هزار قطعه جوجه ریزی در هر دوره سه ماهه در شهرستان گچساران وجود دارد.
وجود هفت مرغداری غیر فعال در گچساران
وی همچنین افزود: بیش از هفت واحد مرغداری شهرستان گچساران بنا به دلایل مختلف از جمله نبود نقدینگی و بدهکاری به بانک ها غیرفعال است.
مدیر جهاد کشاورزی گچساران افزود: مصرف گوشت گرم مرغ، روزانه در این شهرستان ۱۰ الی ۱۲ تن است.
عطاطاده گفت: با توجه به برنامه ریزی انجام شده هیچ گونه کمبود و محدودیت در توزیع مواد پروتئینی در این شهرستان وجود ندارد.
عطازاده گفت: ۱۹۸ هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداریهای گوشتی این شهرستان برای تأمین مرغ مصرفی شب عید انجام شد.
وی ابراز کرد: با انجام این میزان جوجه ریزی بیش از ۳۳۰ تن گوشت سفید وارد بازار مصرف میشود و هیچ مشکلی برای تأمین مرغ شب عید در این شهرستان وجود ندارد.
توزیع بیش از ۵۵۰۰تن انواع نهاده دامی
مدیر جهاد کشاورزی گچساران افزود: بیش از پنج هزار و ۵۰۰ تن انواع نهاده های دامی و خوراک دام امسال بین دامداران این شهرستان توزیع شده است.
عطازاده بیان کرد: ماهانه بیش از یکهزارو ۲۰۰ نفر از دامداران شهرستان تقاضای دریافت انواع نهاده های دامی شامل جو، ذرت، سبوس کنجاله سویا و خوراک دام آماده برای مصرف دام های سبک و سنگین خود را دارند.
سال گذشته یکهزارو۴۴۷ تن گوشت سفید در شهرستان گچساران تولید و روانه بازار مصرف شد.
سالانه ۱۰۰ هزار تن محصول کشاورزی و دامی در گچساران تولید و به بازار مصرف عرضه می شود.
شهرستان ۱۲۰ هزار نفری گچساران در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.