- ارزیابی اموال غیر منقول
- جانمایی پلاک ثبتی
- تهیه نقشه یو تی ام UTM وضع موجود
- تهیه نقشه کادر
- یکی از مهمترین خدمات کارشناس رسمی دادگستری، ارزیابی اموال و املاک است.
اموال غیر منقول نظیر زمین، آپارتمان؛ ویلا، کارخانه و ... از مهمترین سرمایه های افراد می باشد که در مواقع ضروری می تواند گره گشای بسیاری از مشکلات باشد. یکی از مواردی که این روزها متقاضیان زیادی دارد، ارزیابی املاک جهت ارائه به سفارت برای فرآیند مهاجرت می باشد. برخی افراد ضمن مشورت با وکیل مهاجرت، ترجیح می دهند برگه ارزیابی کارشناس رسمی (ترجمه شده توسط دارالترجمه رسمی) را نیز ضمیمه پرونده خود نمایند. کلیه این خدمات توسط تیم کارشناسان رسمی مفروز در کمتر از دو روز کاری قابل انجام خواهد بود. کافیست با کارشناسان ما تماس حاصل نمائید. مدارک مورد نیاز برای این موضوع، اصل سند مالکیت، گواهی ساختمان (پایانکار) و کارت ملی می باشد. متقاضیان می تواند کتباً درخواست خود را به کارشناسان رسمی دادگستری مجموعه مفروز ارائه داده تا در اسرع وقت گزارش کارشناسی را در سربرگ، ممهور به مهر کارشناس رسمی دادگستری به شما ارائه دهند.
- جانمایی پلاک ثبتی
یکی از مهمترین مسائل در حوزه ثبت، جانمایی پلاک ثبتی می باشد که نیاز به دانش و تبحر بالائی دارد. ارباب رجوع بنا به خواسته ادارات و ارگانها، یا درخواستهای شخصی بعضاً قصد جانمایی پلاک ثبتی را دارند. تیم کارشناسان رسمی دادگستری مجموعه مفروز، پس از دریافت مستندات مربوطه، اقدام به بررسی سوابق ثبتی می نمایند. در صورتیکه امکان جانمایی پلاک ثبتی وجود داشته باشد در اسرع وقت با متقاضی جهت اقدامات بعدی تماس گرفته می شود. معمولاً جانمایی پلاک ثبتی بر روی نقشه های ۲۰۰۰ سازمان نقشه برداری انجام می شود که مورد نیاز برای پرونده های زمین شهری، شهرداری، منابع طبیعی و ... می باشد. در نقشه ارائه شده توسط تیم ما، مختصات UTM یو تی ام گوشه ها، مساحت پلاک، ابعاد و مشخصات ثبتی شامل پلاک اصلی، فرعی، مفروزی و بخش ثبتی درج خواهد شد.
- تهیه نقشه utm
وقتی قصد تخریب و نوسازی، یا گرفتن سند مالکیت یا تجمیع پلاک های ثبتی و امثالهم را داشته باشید، یکی از منضمات و نقشه هایی که اداره متبوع حتماً از متقاضی مطالبه می نماید، نقشه یو تی ام UTM یا همان نقشه وضع موجود می باشد. این نقشه ها وضع ملک در زمان فعل را بر روی کاغذ در سیستم مختصات جی پی اس GPS و سیستم تصویر یو تی ام UTM پیاده می نماید.
ملاحظه گردیده که در برخی موارد، ادارات مربوطه علاوه بر نقشه وضع موجود، خواستار تطبیق پلاک ثبتی نیز می باشند. این بدین معنی می باشد که کارشناسار سمی دادگستری با ملاحظه مستندات پلاک مرو دتقاضا، ضمن بررسی پلاک های مجاور، ابعاد ثبتی را طوری بر روی وضع موجود جانمائی نماید که احیاناً به مجاورین تجاوزی صورت نگیرد.
- تهیه نقشه کادر
تهیه نقشه کادر یکی از مهمترین و سخت ترین عملیات ثبتی می باشد. چه زمانی نیاز به نقشه کادر داریم؟ با ذکر مثالی مسئله را تشریح می نمائیم. فرض کنید شما به هر دلیلی نقشه یو تی ام وضع موجود تهیه نموده اید و مشاهده شده که ابعاد وضع موجود از ابعاد ثبتی بیشتر و در نتیجه مساحت وضع موجود از مساحت ثبتی بیشتر است. دو حالت متصور می شود:
- اضافه مساحت ناشی از تجاوز به پلاک های مجاور می باشد.
- اضافه مساحت اصطلاحاً ذاتی می باشد. (مشمول ماده ۱۴۹ قانون ثبت)
حالت دیگری که می تواند اتفاق بیفتد، کسری مساحت می باشد. این موضوع نیز باید مورد بررسی قرار گیرد که آیا ابعاد ثبتی با وضع موجود تطابق دارد یا خیر؟ در اینصورت نیز بایستی نقشه کادر تهیه گردد.
منظور از نقشه کادر، برداشت کلیه پلاک های مجاور پلاک مورد بحث تا رسیدن به اولین گذر می باشد. اینکه چه تعداد پلاک و کدام پلاک ها بایستی نقشه برداری وضع موجود شود، بسته به این دارد که در کدام اضلاع پلاک اختلاف وجود دارد. در نهایت پس از ترسیم نهائی نقشه وضع موجود، نوبت ترسیم ابعاد ثبتی بر روی نقشه می باشد. این مرحله قطعاً تجربه بسیار بالائی نیاز دارد تا بهترین جانمائی و تطبیق وضع موجود با ابعاد ثبتی صورت پذیرد.
در اینصورت به احتمال زیاد، اداره ثبت محل از متقاضی می خواهد، ضمن مراجعه به کارشناس رسمی امور ثبتی اقدام به تهیه نقشه کادر نماید. تیم کارشناسان رسمی مجموعه مفروز با بیش از یک دهه تجربه در خدمت شما خواهد بود.
*** محتوای این مطلب تبلیغاتی است و ایرنا مسئولیتی درباره آن ندارد.