به گزارش ایرنا، جمشید اسدی شامگاه شنبه در مراسم معارفه شهردار بانه مهمترین مشکل بانه را ساخت و سازهای غیر مجار عنوان کرد،اظهار داشت: شهرداری نباید اجازه بدهد که مردم در ساخت و سازهای غیر مجاز هزینه کنند و سیستم قضایی را وادار به برخورد قانونی و تخریب کند چراکه اجرای حکم تخریب تبعات سنگینی را برای همه ارکان نظام و دولت دارد.
وی ادامه داد: پیشگیری قبل از ساخت و ساز مانع از تحمیل هزینه های گزاف به شهروندان می شود و باید برنامه ای مدون برای پیشگیری از ایجاد محلات حاشیه ای و خارج از مجموعه شهری برنامه ریزی شده و از تصرف اراضی حاشیه شهر جلوگیری شود.
اسدی گفت: برای جلوگیری از تکرار مشکلات گذشته باید اراضی مناسب برای الحاق به شهر شناسایی شده و در قالب طرح ملی نهضت مسکن به محدوده شهر الحاق شود.
وی اظهار داشت: در پنج سال اخیر یک شکاف مدیریتی در حوزه شهرداری و شورای بانه ایجاد شده و این مجموعه با مشکلات زیادی مواجه شد و شورای اسلامی شهر هر چند ماه تغییر موضع می داد و سرپرست شهرداری را عوض می کرد که عملکرد آنها باعث اعتراض شهروندان شد.
وی اضافه کرد: مجموعه مدیریت جدید باید نیاز شهروندان بانه را در زمینه ارتقاع زیرساخت های عمرانی، فرهنگی و شهرسازی در اولویت قرار دهند چراکه شهروندان از شهرداری انتظار خدمات بیشتری دارند.
اسدی با اشاره به شروع پیک سفرهای نوروزی گفت: با توجه به مرزی بودن شهرستان و انتخاب بانه به عنوان یکی از مقصدهای مهم گردشگران و مسافران نوروزی، شهرداری بانه باید زمینه را برای برگزاری برنامه های شادی آفرین و ایجاد نشاط در جامعه فراهم کند.
وی در بخش دیگری از سخنانش به حقوق کارکنان شهرداری بانه اشاره کرد و افزود: برای پرداخت به موقع حقوق کارکنان شهرداری باید از منابع مختلف درآمدی بهره گرفته شود.
مدیر کل دفتر امور شهری استانداری کردستان اظهار داشت: شورای اسلامی شهر باید بحث حسابرسی سالانه را در دستور کار قرار دهند و حسابرسی هر ساله در شهریور ماه مشخص و در خرداد سال بعد نسخه حسابرسی را به استانداری تحویل دهند تاکنون در این مورد اقدام نشده و شورای اسلامی شهر بانه هنوز حسابرس را انتخاب نکردند.
وی گفت: امسال ۲۵۰ میلیارد ریال بودجه از منابع مختلف و ۴۵ میلیارد ریال از محل قیر به شهرداری بانه پرداخت شده که انتظار داریم در سیمای شهر تغییراتی ایجاد شود.
اسدی ادامه داد: وضعیت شهرداری بانه نسبت به میانگین شهرداری استان مناسب تر است و باید ظرفیت های مختلف این شهر شناسایی و تقویت شوند.
تثبت مدیریت به توسعه شهری کمک می کند
فرماندار بانه نیز در ادامه با بیان اینکه تفاوت عقیده و دیدگاه همزمان با تثبت مدیریت به توسعه شهر کمک می کند گفت: همدلی و همراهی شورا و شهرداری از بروز مشکلات جلوگیری می کند بنابراین باید مجموعه شورا و شهرداری با هم منسجم و متحد باشند و برای توسعه شهر تلاش کنند.
اسماعیل رستم پور اضافه کرد: ساماندهی دستفروشان، ترافیک شهری و بازسازی و نوسازی پارک ها و فضای سبز باید در اولویت برنامه های شهرداری قرار گیرد.
وی اظهار داشت: مهمترین مشکل شهر بانه ساخت و سازهای غیر مجاز در حاشیه شهر و بستر رودخانه ها است که باید از این ساخت و سازها قبل از ساخت جلوگیری شود و قبل از مردم برای توسعه شهر برنامه ریزی شود.
رستم پور با اشاره به مرزی بودن شهرستان بانه و وجود فرصت های سرمایه گذاری گفت: وجود منطقه آزاد تجاری- صنعتی بانه، مرز سیرانبند بانه و منطقه ویژه اقتصادی بانه مهمترین ظرفیت ها برای توسعه اقتصادی و عمرانی این شهر هستند که باید شهرداری از این فرصت ها در راستای سرمایه گذاری و توسعه عمرانی بهره برداری کنند.
شهرداری بانه پیش از این ۱۸ ماه به صورت سرپرستی اداره شده و سروه قادر خانزاده ۱۸ ماه سرپرست شهردار بانه بود که در بهمن ماه امسال با ۶ رای اعضای شورای اسلامی بانه به عنوان شهردار بانه انتخاب شد.
سروه قادر خانزاده فارغ التحصیل کارشناسی اقتصاد است وی پیش از این در سمت کارشناس درآمد، مسوول واحدهای نوسازی، شهرسازی و درآمد و دبیر کمیسیون ماده صد و ۲ دوره معاون اداری و مالی شهرداری بانه خدمت کرده است.
شهرستان مرزی بانه با ۱۵۸ هزار نفر در۲۷۰ کیلومتری سنندج مرکز استان واقع شده است.