جت الاسلام عظیم آسوده یدکی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این بقاع تا ۱۳ فروردین ماه پذیرایی مسافران و زائران هستند.
وی با بیان اینکه در اجرای این طرح تعدادی مبلغ مشارکت دارند افزود: تقویت باورهای دینی و مذهبی و ارتقای سطح فکری و فرهنگی زائران و مسافران نوروزی، تبلیغ و ترویج سنتهای اصیل اسلامی در عید نوروز و خدمترسانی مطلوب به زائران اماکن متبرکه از مهم ترین اهداف این طرح است.
وی همچنین برپایی ایستگاه صلواتی، فرهنگ سازی و ترویج فرهنگ وقف، فعالیت های فرهنگی در امامزاده ها و گسترش معارف اهل بیت و قرآنی را از دیگر اهداف اجرای این طرح عنوان کرد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان شمالی افزود: همچنین مبلغان در چندین بقعه شاخص استان به مسائل شرعی و شبهات پاسخگو خواهند بود.
وی برپایی غرفه نقاشی، کودک و نوجوان و خیمه های معرفت و اقامه نماز جماعت در امام زادگان را از دیگر برنامه ها برشمرد و گفت: قبل از اجرای طرح نیز مراسم غبارروبی و عطرافشانی امام زادگان انجام شد.
حجت الاسلام آسوده یدکی اظهار داشت: در کنار این برنامه ها ۱۵ مکان از جمله مساجد و بقاع متبرکه نیز برای اسکان اضطراری مردم در مواقع بحران آماده سازی شده اند که ظرفیت برای اسکان موقت تا پنج هزار و ۵۰۰ نفر است.
وی با بیان اینکه در پنج امام زاده این استان نیز زائر سرا وجود دارد افزود: امام زاده شاخص در مسیر ورودی تا خروجی استان از قبیل امامزاده سید عباس، سید اسماعیل بابا امان و ایوب نبی در بجنورد، حمزه رضا و عبدالرضا در شیروان، احمدبن موسی (ع) کوران اسفراین، امام زاده سیداحمد محمود (ع) چمن بید، هستند.
حجت الاسلام آسوده یدکی گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا تمهیدات لازم نیز برای رعایت پروتکل های بهداشتی در تمامی بقاع متبرکه و امامزاده ها انجام شده است.
به گزارش ایرنا؛ استان خراسان شمالی با ۸۶۳ هزار نفر جمعیت در شمال شرق کشور، بین دو قطب زیارتی مشهدالرضا (ع) و گردشگری شمال واقع شده و هرساله زائران و گردشگران بی شماری از این خطه گذر می کنند.
خراسان شمالی پنج هزار و ۷۷۰ موقوفه و ۱۱ هزار و ۷۳۸ رقبه دارد.