سعید طالبی پور روز دوشنبه در جمع خبرنگاران کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج اظهار داشت: بر اساس آخرین آمار ثبتشده در سامانه آمار و نظارت بر تأسیسات گردشگری، پذیرش گردشگران نوروزی در واحدهای بومگردی مناطق روستایی و عشایری استان روند افزایشی نسبت به سایر مکانهای اقامتی استان داشته است.
وی افزود: این اقدام نویدبخش توسعه صنعت گردشگری همراه با اشتغالزایی برای جوامع روستایی و عشایری در کهگیلویه و بویراحمد خواهد بود.
طالبی پور بیان کرد: در حال حاضر اقامتگاههای بومگردی و طبیعتگردی بهعنوان یکی از جاذبههای طبیعی برای مسافران و گردشگران محسوب میشود و این ظرفیت در استان کهگیلویه و بویراحمد با کمک انواع جاذبهها طبیعی و تاریخی و تنوع اقلیمی و فرهنگی بینظیر است.
سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: در استان حدود هشت واحد بومگردی آماده ارائه خدمات به گردشگران نوروزی است که بیشتر این بوم گردیها بهصورت خانههای سنتی، خشتی و گلی و با امکانات سنتی تزیینشدهاند.
وی عنوان کرد: سرو کردن غذاهای سنتی، بازیهای بومی و محلی، موسیقی سنتی اقوام در این بوم گردیها دیده میشود.
کهگیلویه و بویراحمد با داشتن ۲۵۰ جاذبه طبیعی، اقلیم چهارفصل، مکان های تاریخی، ویژگی های مردم شناسی و آداب و رسوم گوناگون به عنوان یکی از مقاصد گردشگری کشور آماده پذیرایی از گردشگران داخلی و خارجی در ایام مختلف سال است.
بر اساس آمارها کهگیلویه و بویراحمد سالانه پذیرای بیش از سه میلیون نفر گردشگر است.