خرم آباد- ایرنا - رییس گروه بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: در سنجش عوامل محیطی با تجهیزات پرتابل بازرسی در نانوایی‌ها و واحدهای تولید شیرینی و کارگاه‌های قنادی ایام نوروز انجام می شود.

به گزارش ایرنا، ستایش دریکوند روز دوشنبه در جمع خبرنگاران گفت: سنجش عوامل محیطی موثر بر سلامت با استفاده ازتجهیزات پرتابل بازرسی در استان اجرا می شود. 
دریکوند افزود: بازرسان بهداشت از طریق دستگاه‌های سنجشی بار میکروبی سطوح، میزان کلرباقیمانده آب شرب و شوری سنجی در نانوایی‌ها و واحدهای تولید شیرینی و کارگاه‌های قنادی‌ها ارزیابی  می‌کنند.
وی عنوان کرد: در سنجش عوامل محیطی با تجهیزات پرتابل بازرسی در نانوایی‌ها و واحدهای تولید شیرینی و کارگاه‌های  قنادی‌ها انجام می شود.