ایلام - ایرنا - معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: از ۲۵ اسفندماه تا روز گذشته یک هزار و ۸۶۰ مرکز تهیه و فروش مواد غذایی در این استان توسط این معاونت مورد بازرسی قرار گرفت.

دکتر جمیل صادقی فر روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: طرح سلامت نوروزی همزمان با سراسر کشور از ۲۵ اسفندماه ۱۴۰۰ در استان با هدف تشدید نظارت‌های بهداشتی بر اماکن اقامتی، زیارتی، اسکان مهمانان نوروزی، و رستوران های بین راهی و مراکز طبخ در راستای مدیریت بیماری کرونا در ایام نوروز آغاز شده است.

وی افزود: این طرح با مشارکت بیش از ۱۰۰ بازرس بهداشت محیط در سطح استان درحال اجرا بوده و تا ۱۵ فروردین ماه ادامه خواهد داشت.

معاون دانشگاه علوم پزشکی ایلام ادامه داد: با گذشت هفت روز از اجرای طرح در سطح استان، دستاوردهای بسیار خوبی حاصل شده که از مجموع بازرسی های انجام شده ۲۳ مورد تخلف بهداشتی به مراجع قضایی معرفی و تعداد پنج مرکز نیز پلمپ شده است.

صادقی فر مجموع گشت های مشترک با سایر ادارات را ۱۶۲ گشت عنوان کرد و گفت: تعداد کل موارد کلرسنجی آب شرب ۳۸۲ مورد و تعداد کل استفاده از دستگاه های پرتابل بازرسی ۳۴۹ مورد بوده است.

به گفته دکتر صادقی فر از مجموع بازرسی های انجام شده یک هزار و ۱۴۹ کیلوگرم مواد غذایی فاسد نیز معدوم شده است.