به گزارش خبرنگار ایرنا، این ۲ مقام مسوول گنبدی روز سهشنبه در دیدار با سعید گل فیروزی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفتند: ساخت بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی مطالبه مردم گنبدکاووس و از نیازهای ضروری این شهرستان است.
نماینده مردم گنبدکاووس در این دیدار در دفتر امام جمعه این شهرستان گفت: برای ساخت این بیمارستان سال گذشته ردیف بودجه و اعتبار نیز پیش بینی شد اما به سبب تاخیر در تحویل زمین اعتبار آن برگشت خورد.
امان قلیچ شادمهر افزود: علاوه بر ضرورت تسریع در ساخت بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی، راهاندازی دانشکده علوم پزشکی نیز از دیگر مطالبات مردم گنبدکاووس است که باید مورد توجه و اهتمام متولیان علوم پزشکی گلستان و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی قرار گیرد.
وی اضافه کرد: گنبدکاووس علاوه بر جمعیت ۴۰۰ هزار نفری خود به اهالی شرق گلستان نیز خدمات درمانی و بیمارستانی ارائه میکند اما فضاهای درمانی و تجهیزات پزشکی آن مناسب نیست.
شادمهر همچنین گفت: علاوه بر تحصیل تعداد قابل توجهی از دانشجویان گنبدی در رشته پزشکی در مراکز آموزش عالی داخل کشور،حدود ۳۰۰ نفر از دانشجویان این شهرستان در خارج کشور مشغول تحصیل هستند.
امام جمعه گنبدکاووس نیز دراین دیدار گفت: کم توجهی به مطالبه مردم این شهرستان در ساخت بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی و راهاندازی دانشکده علوم پزشکی سبب بیاعتمادی مردم به مسوولان شده است.
حجت الاسلام محمود ترابی افزود: تحقق این ۲ مطالبه مردم گنبدکاووس سخت و ناشدنی نیست و مسوولان علوم پزشکی گلستان باید هرچه سریعتر شرایط را برای تحقق این مطالبه مردم فراهم نمایند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گلستان نیز دراین نشست گفت: گنبدکاووس از شهرستانهای محوری در ارائه خدمات درمانی به مردم استان است که احداث بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی از نیازهای آن است.
دکتر سعید گل فیروزی افزود: به محض تحویل زمین بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی گنبدکاووس که واگذاری آن در مراحل نهایی است، عملیات اجرایی احداث این پروژه شروع خواهد شد.
وی اضافه کرد: مقدمات راهاندازی دانشکده علوم پزشکی در گنبدکاووس نیز با آموزشی شدن چهار بیمارستان این شهرستان در مراحل نهایی است و دانشگاه پیگیر تامین اعتبارات مورد نیاز برای آموزشی شدن این چهار مرکز درمانی با همکاری نیکوکاران است.
به گزارش ایرنا، ساخت بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی گنبدکاووس به دلیل افزایش مراجعهکنندگان و فرسودگی مراکز درمانی موجود، یکی از مطالبات قدیمی مردم این شهرستان است که با وجود تصویب در سفر سال ۹۷ رییس جمهور وقت به گلستان، هنوز به مرحله اجرا نرسیده و در مراحل پیش از اجرا و تهیه زمین قرار دارد.
هم اکنون گنبدکاووس با ۳۷۵ هزار نفر جمعیت دارای چهار بیمارستان دولتی، ۲ بیمارستان خصوصی و یک بیمارستان نیمه دولتی متعلق به سازمان تامین اجتماعی با مجموع ۷۵۲ تخت است که بیشتر آنها قدمتی بالای ۴۰ سال دارند و به سبب فرسودگی جوابگوی حجم بالای مراجعهکنندگان نیست.
از مجموع جمعیت یک میلیون و ۹۰۰ هزار نفری گلستان حدود نیمی از آن در هفت شهرستان گنبدکاووس، آزادشهر، رامیان، مینودشت، گالیکش، کلاله و مراوه تپه در شرق استان سکونت دارند که بخش قابل توجهی از این جمعیت برای بهره مندی از خدمات درمانی به گنبد مراجعه میکنند.