مهدی قاسمی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: هشت اقامتگاه بوم گردی، یک هتل، یک اردوگاه گردشگری، یک مهمانپذیر و ۲۲۰ کلاس درس جهت اسکان در ایام نوروز ۱۴۰۱ دامغان درنظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: با توجه به قرارگرفتن در روزهای اوج سفرهای نوروزی، اقامتگاههای شهرستان تقریبا تکمیل است و روند اسکان روزانه گردشگران ادامه دارد.
قاسمی تصریح کرد: تعدادی از راهنمایان گردشگری و نیروهای ستادی در ورودی های شهر، بناهای تاریخی و اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری دامغان، به منظور راهنمایی مسافران به سمت اماکن اقامتی حضور دارند.
وی اضافه کرد: در نوروز امسال پس از گذشت ۲ سال از شیوع کرونا، قصد داریم تا با اجرای برنامههای متنوع و شاد، در کنار رعایت دستورالعملهای بهداشتی، نشاط را به مردم، مسافران و گردشگران هدیه کنیم.
رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی دامغان خاطر نشان کرد: جشن نوروزگاه، آیین حلواپزان، نوروزخوانی، شبهای فرهنگی تویه دروار، آیین کفش و کلاه، عید گِردِشو، آیین شب مردم، جشن میلاد امام زمان (عج) و آیین شبهای کویری از جمله برنامههای قابل اجرا شهرستان دامغان در ایام نوروز است.
به گزارش ایرنا، دامغان(صد دروازه) از شهرهای باستانی و قدیمی ایران است که مرکز ایالت قومس بود و عدهای این شهر را پایتخت اشکانیان میدانند.
سه نوروزگاه در شهر دامغان ایجاد شده است که این نوروزگاه ها در کاروانسرای شاه عباسی، خانه تسنیم و خانه لطفی دامغان، به ارائه خدمات می پردازند.
شهرستان دامغان با قدمت هفت هزار ساله، دارای ۲ هزار اثر تاریخی و فرهنگی است که از این تعداد ۴۰۰ اثر شناسایی و تاکنون ۱۳۱ اثر ثبت ملی شدند.