تبریز - ایرنا - مدیرکل دامپزشکی آذربایجان‌شرقی از نظارت‌های بهداشتی مستمر این نهاد بر سردخانه‌های نگهداری فرآورده‌های خام دامی با هدف نظارت بر تمامی مراحل توزیع و حمل و نقل این فرآورده‌ها در تعطیلات نوروزی خبر داد.

به گزارش ایرنا، امیر حسین بهداد روز چهارشنبه در بازدید از یکی از سردخانه های شهرستان شبستر افزود: از آغازین روزهای طرح تشدید نظارت های بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان، کارشناسان دامپزشکی در تمامی شهرستان های استان علاوه بر نظارت های مستمر بر کشتارگاه، مراکز عرضه، فروشگاه ها و رستوران های شهرستان، نظارت های دقیق بر سردخانه های نگهداری فرآورده‌های خام دامی را نیز در دستور کار خود قرار داده اند.

وی با بیان اینکه سردخانه های موجود در شهرستان شبستر به دلیل حجم بالای نگهداری فرآورده‌های خام دامی از اهمیت ویژه ای در تهیه اقلام مورد نیاز هم استانی ها برخوردار هستند، افزود: این اداره با درک اهمیت موضوع، نظارت های بهداشتی خود در سردخانه های مذکور را بصورت مستمر و روزانه اعمال می کند و کنترل کامل بر محموله های وارده و صادره از سردخانه های این شهرستان دارد.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان شبستر نیز اظهار کرد: هم استانی ها در مورد استمرار نظارت های بهداشتی دقیق این اداره بر مراکز تولید و عرضه فرآورده‌های خامی اطمینان خاطر داشته باشند.

غلامی از شهروندان خواست در زمان تهیه اقلام مورد نیاز خود، تاریخ تولید و انقضاء محصولات را کنترل و آنها را از مراکز تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند و در صورت مشاهده هر گونه مشکل، از طریق شماره تماس ۱۵۱۲ دامپزشکی را در جریان بگذارند.