به گزارش ایرنا، مهران فاطمی روز پنجشنبه در جمع مدیران برخی از شرکتهای دانش بنیان استان افزود: تشکیل این شورا و پیگیری بر اساس نیازها و نامگذاری امسال نقش مهمی در تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین برای توسعه استان دارد.
وی به اهمیت همکاری بخش خصوصی در در راستای تحقق شعار سال اشاره کرد و ادامه داد: موضوع گفتمان اقتصاد دانش بنیان از سنوات گذشته شروع شده و در برنامههای تحولی استان که یکی اساسی از محورهای است شعار سال هم هست و مورد تاکید رهبر انقلاب قرار گرفته است.
استاندار یزد گفت: شورای ویژه علم و فناوری ماهانه در استان تشکیل و به ریاست استاندار اداره میشود و ستاد تسهیل و رفع موانع شرکتهای دانش بنیان هم در یزد تشکیل میشود و این شرکتها به دبیری پارک علم و فناوری به طور ویژه به مسائل و مشکلات شرکتهای مرتبط میپردازند.
فاطمی از شرکتهای دانش بنیان یزد قدردانی کرد و گفت: شورای گفتگو بخش خصوصی و دولت در فصل بهار اختصاص به موضوع دانش بنیان تشکیل میشود و ظرفیتهای بزرگ صنعتی و معدنی استان به سمت دانش بنیان حرکت میکند تا تحولی بزرگ در این حوزه ایجاد شود.
استاندار یزد با بیان اینکه زیرساختهای پارک علم و فناوری و زیست بوم علم و فناوری به طور ویژه در دستور کار قرار دارد تا طبق برنامه تحولی به نقطه مطلوب برسد تصربح کرد: آسیبشناسی این موارد انجام و در دولت و مجلس شورای اسلامی هم از طریق نمایندگان استان دنبال میشود.
هماکنون ۹۰ شرکت دانش بنیان در استان یزد فعالیت دارد که از این لحاظ در میان ۳۱ استان در جایگاه چهارم قرار دارد.
یزد اولین استان کشور پس از تهران است که راهاندازی کارخانه نوآوری و پهنه علم و فناوری را شروع کرد و در بسیاری از شاخصها جایگاه برتر کشوری را کسب کرد.
استان یزد با سه هزار و ۶۰۰ واحد صنعتی چهارمین استان صنعتی کشور محسوب میشود که ۸۷ درصد از جمعیت یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفری آن در ۲۴ شهر و بقیه در مناطق روستایی زندگی میکنند.