به گزلرش ایرنا، علیرضا قاسمیفرزاد روز پنجشنبه در ستاد اجرایی خدمات سفر استان همدان که با حضور رییس جمعیت هلال احمر و معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی برگزار شد، افزود: با توجه به اقدامات ارزشمند دولت سیزدهم و در راس آن رییس جمهور، برنامه ریزی مناسب و لازم برای تسهیل سفرها در نوروز ۱۴۰۱ انجام شد.
وی اظهار داشت: بر اساس پیش بینیهای انجام شده از یک ماه قبل، سفرهای نوروزی با تاکید بر رعایت شیوه نامه های بهداشتی مقابله با کرونا انجام شد.
قاسمی فرزاد تصریح کرد: همدان با داشتن جاذبههای ارزشمند گردشگری و آثار تاریخی و باستانی منحصربفرد، مقصد بسیار خوبی برای گردشگران و مسافران نوروزی است.
وی تاکید کرد: باید یک برنامه علمی و هدفمند در حوزه گردشگری تدوین و بر اساس آن سفرهای گردشگری در کشور توزیع شود.
استاندار همدان خاطرنشان کرد: بیشتر گردشگران در ایام تعطیلات به شمال کشور سفر میکنند که همین موج سفرها مشکلاتی را به وجود میآورد.
وی خاطرنشان کرد: معضل پسماند یکی از پیامدهای موج سفر در استانهای شمالی کشور است که باید اقداماتی از طریق رسانهها و دستگاه های فرهنگی برای توزیع سفرها انجام شود.
قاسمی فرزاد اظهار داشت: داوطلبان هلال احمر بدون چشمداشت در ایام تعطیلات نوروزی، خالصانه و صادقانه خدمات مختلفی در حوزه های درمانی، فرهنگی و اطلاع رسانی به مسافران ارائه میدهند.
وی با گرامیداشت یکصدمین سالگرد تشکیل جمعیت هلال احمر، افزود: از همه عزیزانی که در ۱۰۰ سال گذشته در راه اقدامات انسان دوستانه تلاش کردند قدردانی میکنیم.
استاندار همدان تاکید کرد: اورژانس، پلیس، پلیس راهور، شهرداریها و دستگاه های خدمات رسان، همه در کنار هم مجموعه خوبی را برای ارائه تسهیلات سفرهای نوروزی تشکیل دادند.
وی گفت: از ابتدای آغاز سفرهای نوروزی تا کنون بیش از ۳۶ هزار گردشگر به استان همدان سفر و از جاذبه های طبیعی و تاریخی این استان دیدن کردند.
قاسمی فرزاد ادامه داد: غار علیصدر به عنوان یکی از شگفتیهای طبیعی جهان با همه مشکلات، پس از ۲ سال بازگشایی و آماده ارائه خدمات به گردشگران نوروزی شد.
وی تاکید کرد: با هماهنگی صورت گرفته تالارها، رستوران ها و مراکز عرضه مواد غذایی استان همدان نیز آماده ارائه خدمات به گردشگران شدند.
استاندار همدان با اشاره به اینکه آژانسها و تورهای گردشگری برای توسعه صنعت گردشگری دوباره راهاندازی شد، افزود: با ایجاد فضای مناسب علاوه بر جذب گردشگران داخلی، گردشگران خارجی را نیز میتوانیم جذب کنیم.
وی با اشاره به اینکه ایجاد اشتغال و توسعه اقتصادی مهمترین دستاورد صنعت گردشگری است، افزود: استان همدان یک هزار و ۸۰۰ جاذبه گردشگری دارد که یک هزار و ۱۰۰ مورد آن ثبت ملی شده است.
وی تاکید کرد: ثبت جهانی منظر تاریخی از هگمتانه تا همدان در دستور کار قرار دارد و اولویت نخست حوزه گردشگری استان است.
قاسمی فرزاد ادامه داد: همدان با توجه به ویژگیهایی که دارد می تواند صنعت گردشگری کشور را توسعه دهد.
وی تاکید کرد: با توجه به مشکلات خشکسالی، باید رویکرد اقتصادی استان را به سمت صنعت گردشگری هدایت کنیم.