به گزارش ایرنا گروه جهادی رضوان متشکل از ۷۰ دانشجوی پسر جهادگر از دانشگاههای مختلف تهران هستند که از ۲۴ اسفند ۱۴۰۰ تا ۱۴ فروردین ۱۴۰۱ در مناطق کمبرخوردار شهرستان نهبندان مشغول به انجام فعالیتهای عمرانی، فرهنگی و آموزشی هستند.
سید محمدرضا طالبی روز پنجشنبه با هدف اطلاع از روند فعالیت گروه جهادی رضوان با اعضای این گروه دیدار و با آنان گفت و گو کرد.
وی در حاشیه بازدید از روند فعالیت گروه جهادی رضوان مستقر در روستاهای مرزی نهبندان گفت: گروههای جهادی در راستای محرومیتزدایی از مناطق محروم در کنار دستگاههای دولتی قرار دارند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: این همراهی گروههای جهادی و دستگاههای اجرایی کمک میکند که بتوانیم کمبضاعتی و بیبضاعتی مردم را تا حدودی کمتر کنیم.
وی با اشاره به فعالیت ۱۲ گروه جهادی مهمان از مرکز کشور در خراسان جنوبی گفت: فعالیتهای گروههای جهادی در حاشیه مرزها برای مرزنشینان امیدآفرین است.
طالبی اظهار داشت: گروههای جهادی، از ظرفیتهای بسیار خوبی هستند که همه ساله برای محرومیتزدایی از چهره روستاها به خراسان جنوبی میآیند و حضور آنان برای مسئولان دلگرمی و برای مردم منطقه امیدبخشی و امیدواری نسبت به خدمات نظام و انقلاب اسلامی را به همراه دارد.
وی افزود: امسال ۱۲ گروه جهادی متشکل از ۷۲۰ جهادگر از استانهای تهران، قم و مازندران در روستاهای خراسان جنوبی مستقر شدهاند و این گروهها با استفاده از تعطیلات عید نوروز، از ۲۶ اسفند ۱۴۰۰ تا ۱۴ فروردین ۱۴۰۱ به ارائه خدمات در روستاهای استان مشغول هستند.
معاون استاندار خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه گروههای جهادی با استفاده از کمکهای خیرین به خدماتدهی در مناطق محروم مشغول میشوند گفت: اینکه گروههای جهادی از ظرفیت مردمی هم برای محرومیتزدایی استفاده میکنند، بسیار ارزشمند و شایسته است.
وی بیان کرد: گروههای جهادی در کنار مسائل عمرانی از جمله مدرسهسازی، مسجدسازی، ساخت حمام و سرویس بهداشتی برای نیازمندان، فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی دیگری بهخصوص در حوزه اشتغالزایی و کارآفرینی انجام میدهند.
طالبی با اشاره به برکات فراوان فعالیتهای گروههای جهادی برای دانشجویان جهادگر افزود: دعای خیر این مردم مؤمن و متدین برای سالیان سال پشت سر جهادگران خواهد بود.
گروه جهادی رضوان همزمان با نوروز امسال در حال خدمترسانی به مردم روستاهای مرزی چاهشند و محمدآباد دغال است.
این گروه جهادی در پانزدهمین سال فعالیت جهادی خود خدمات عمرانی، فرهنگی، اشتغالزایی و پزشکی را به مردم این منطقه مرزی ارائه میکند.
نوسازی مدارس، ساخت سرویسهای بهداشتی، حمام و تکمیل مدارس نیمهتمام از جمله خدمات گروه جهادی رضوان در روستاهای نهبندان است.
قرارگاه جهادی حضرت یونس (ع) نیز از ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ در قالب پنج گروه خدمات پزشکی، عمرانی و فرهنگی را به ساکنان ۹ روستای شهرستان مرزی زیرکوه ارائه میکند.
این گروه ۲۰۰ نفره در روستاهای بایمرغ، بنمرود، کلاته مزار، فخرآباد، علیآباد، بارنجگان، مناوند، حسینآباد و محمدآباد به مدت ۲۰ روز خدمترسانی خواهد کرد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی امروز از ایستگاههای راهنمای مسافر و انتظامی در محل ورودی شهر نهبندان نیز بازدید و ضمن خداقوت و تبریک سال نو از خدمات و اقدامات آنان اطلاع کسب کرد.
طالبی در سفر به نهبندان از پایگاه امداد و نجات بین شهری حضرت ابوالفضل (ع) بازدید کرد و گفت و گوی چهره به چهره با مردم روستاهای مرزی نهبندان از دیگر برنامههای این سفر بود.
استان خراسان جنوبی ۱۱ شهرستان دارد و مرکز شهرستان نهبندان در ۲۰۰ کیلومتری جنوب بیرجند با کشور افغانستان هم مرز است.