مهدی حسینی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: طرح ملی تشدید نظارت بهداشتی و شرعی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان با هدف کنترل و بازرسی بر روند تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی در ایام تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان و همچنین ارائه غذای سالم و بهداشتی به مردم، از ۱۴ اسفند ماه آغاز شده و تا ۱۶ اردیبهشت ماه ادامه خواهد یافت.
وی افزود: در راستای اجرا و استمرار این طرح در استان ۳۳ تیم نظارتی ثابت و سیار تشکیل شد که به صورت شبانه روزی و حتی در ایام تعطیل نیز مشغول خدمت رسانی و بازرسی فرآوردههای خام دامی هستند.
مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان گفت: در بازدیدهای انجام شده در قالب طرح ملی تشدید نظارت بهداشتی بیشاز ۹ تن فرآورده خام دامی ناسالم و غیربهداشتی به دلیل منع مصرف انسانی مطابق دستور مرجع قضایی معدوم شد.